FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Dinamo, doar egal într-un amical cu Academica Argeş, 2-2 » Flavius Stoican are însă un motiv de bucurie

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 16:31

Dinamo a remizat într-un amical cu echipa de ligă secundă Academica Argeş (fosta FC Clinceni), scor 2-2. În această partidă Flavius Stoican a testat mai mulţi jucători care nu au jucat împotriva Chiajnei, dar şi alţi tineri de la echipa a doua. 

Vezi aici VIDEO reuşitele lui Dinamo!

Golurile lui Dinamo au fost înscrise de Marius Alexe şi Dragoş Firţulescu. Primul a fost şi căpitanul echipei. Fostul jucător al Universităţii Craiova a punctat dintr-o lovitură liberă bătută excelent.

Patrick Petre, Darius Buia şi Crişan au jucat şi ei. Fiul lui Florentin Petre s-a aflat în premieră pe banca de rezerve a "cîinilor" la meciul de ieri împotriva Concordiei, terminat la egalitate, 0-0.

"Marius Alexe este OK, din punct de vedere medical. Mai are nevoie de încredere, pentru că vine după o perioadă destul de lungă de inactivtate, dar amicalele sunt benefice pentru el, ca să îşi intre în ritm.

E posibil să fie în lot la meciul cu FC Braşov. O să mai fie un meci marţi, în Cupa României, cu echipa a doua şi va merge să joace şi acolo.

În funcţie de starea lui de spirit şi de formă, e posibil să îl am în vedere pentru lotul de 18 la meciul cu Braşov, de acasă.", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:38
Postat de reddogsv pe 24 August 2014, 09:14

Asta incerc sa le explic si eu la multi. Tot il acuza ca nu are curaj, iar cand a avut am vazut ce s-a intamplat( acel 2-5 cu Steaua, cand am fost prudent am facut 1-1 cu ei). Asta nu inseama ca nu a facut si greseli.....dar sa dai vina doar pe antrenor cand lotul e cel mai slab din istorie...

nu poate sti nimeni daca e cel mai slab din istorie. daca isi faceau treaba si luau punctele cu tg mures, acum aveau 11 p si 2 cu ceahlaul s aveau 13 si chiar si la chiajna, ca doar batusem in cupa. deci puteau avea chiar 15. s-au pierdut 6 pe 3 egaluri, cam neasteptate. daca ar iesi campioni, asa cum sunt ei ? ce ai zice ?..)) le-ai face temenele, iti spun eu...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:36
Postat de leonv pe 23 August 2014, 16:46

Stoicane,cele faci bai baiatule ieri ai avut un singur sut pe spatiul portii mai si vorbeai de titlu !Mai bine sa speram ca nu ne duci direct in B ,pe teren sint jucatori nonvalori care alearga bezmetici fara nici un fel de idee de joc.

eu cred ca le vezi cam cernite, cam prea in 2 culori, alb sau negru... rogvaiv nu vezi ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:35
Postat de zecs93 pe 23 August 2014, 22:19

Buia parca plecase la Clinceni,acuma e in lot, firtulescu si alexe trb sa fie in lot pentru meciu cu FC Brasov, ultimu chiar titular mai ales ca suferim in ofensiva, alaturi de bilinski ar fi ceva !!!

ce visezi vere acolo ? mai tinere, rau te mai ia gura pe dinaintea creierului, parol... eu nu prea mint.)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează