FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA

Egal pentru CS U Craiova în amicalul cu Pogon Szczecin, locul 7 în prima ligă poloneză, scor 0-0 » Alte rezultate ale formaţiilor din Liga 1 în amicale

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 21:24

CS U Craiova a remizat în această după amiază, scor 0-0, cu polonezii de la Pogon Szczecin (locul 7 în prima ligă), într-un meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Oltenii puteau termina jocul în 10 oameni după ce în minutul 85 a fost eliminat Băluţă pentru cumul de cartonaşe galbene. Potrivit protocolului jocului însă, în locul său a intrat alt jucător, şi anume Vlad Georgescu.

CSU Craiova: Bălgrădean - Dumitraş, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu - Manea, Brandan, Mateiu, Tîrnăcop - Bawab, Herghelegiu.

Oltenii în a doua repriză: Bălgrădean - Achim, Acka, Izvoranu, Briceag - Erikson, Madson, Cîrstea, Varga - Băluţă, Ivan.

Alte rezultate din meciurile amicale ale formaţiilor din Liga 1:

CSMS Iaşi - FC Bunyodkor 1-1 
Au marcat: Ciucur (25) / uzbecii au marcat în minutul 77

ASA Tîrgu Mureş - Qarabg Agdam 0-0 

U Cluj - Cernomorţ Odessa 3-0
Au marcat: Didenko (1), Neag (20) şi autogol Muraşov (86)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
ipsilante
ipsilante  •  01 Februarie 2015, 12:27

Inca ceva! Felix Grigore, pe care nu-l agreez dar nici nu-l urasc, a facut si bune si rele. Cele bune le stim si-i multumim. Cele rele insa, au costat si costa clubul o groaza de bani. As aminti doar schimbarea radicala a lotului dupa promovare, desi cativa jucatori tineri, talentati si loiali, confirmasera si trebuiau pastrati. A doua, numirea lui Gane antrenor si perseverenta prosteasca in a-l pastra pana am ajuns pe ultimul loc. Fara interventia patronatului, eram acum langa Rapid! A treia, aducerea unor jucatori (iesiti de mult timp din circuit!), pe salarii enorme si contracte pe 2.5-3 ani:Varga,Dananae,Curelea,Ferfelea,s.a.! Si ar mai fi si altele!

ipsilante
ipsilante  •  01 Februarie 2015, 12:05

Al doile joc fara gol inscris. Sper sa nu ne transformam in autobaza! Prin excluderea din lot a lui Curelea-virf, golgeter in liga a II-a, si Ferfelea-mijlocas, destul de creativ, se simte nevoia de a aduce ceva, pe aceleasi posturi, dar de valoare si cu experienta, nu pustime. Cred ca Felix a gresit iar! Refuzand reducerea salariilor cu 20%, cei doi au fost exclusi de la pregatiri si daca nu-si vor gasi echipa care sa le dea 10.000 respectiv 8000 de euro pe luna, vor juca in judet cu echipa a 2-a, dar pe aceste salarii imense! In acest timp Stiinta nu-si va putea permita sa-i inlocuiasca, iar GOLUL lasat, se simte CLAR. Vom repeta circul VARGA, Felixe?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Ianuarie 2015, 22:40

Balgradean este cel mai bun portar din tara ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează