FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO-ARIS LIMASSOL 5-0

EXCLUSIV Scandal IMENS în Cipru! Echipa GSP: Dinamo a fost implicată într-un blat la pariuri! Nemec a izbucnit la portarul advers: "Ce faci?!"

FOTO: Ionuț Iordache
FOTO: Ionuț Iordache

Articol de , , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 18:17

Jurnaliștii GSP Ionuț Iordache și Victor Vrînceanu au asistat, în urmă cu o oră, la primul amical al iernii jucat de Dinamo, câştigat în faţa lui Aris Limassol, scor 5-0. MECIUL A FOST FOARTE SUSPECT!

La pauză scorul a fost 1-0, dar Aris a schimbat portarul în partea secundă, iar de aici totul a luat o turnură ciudată.

În minutul 60, au apărut două personaje în spatele porții lui Aris. Imediat, atacurile lui Dinamo au început să se transforme în goluri. Iar transformarea a fost fără număr! Dinamo a înscris 4 goluri în 12 minute, ducând scorul la 5-0.

La un moment dat, la golul 4 al dinamoviştilor, portarul s-a dus pe colţul opus şutului lui Nemec. Atacantul dinamovist, nervos, i-a reproșat portarului că nu îşi apără corect şansele! Arbitrul i-a dat cartonaș galben pentru reproşurile slovacului la adresa atitudinii portarului. Toate golurile din repriza secundă au fost parabile!

Ca totul să aibă și o notă ironică, arbitrul partidei purta pe spatele însemnele unei case de pariuri, Royal Betting.

[Citeşte AICI desfăşurarea liveTEXT a meciului dintre Dinamo şi Aris Limassol!]

GSP a fost avertizată de Federbet

Gazeta a primit o alertă din partea directorului Federbet, Francesco Baranca. Italianul susţine că a observat mişcări suspecte de cote pe victoria la diferență mare de scor a lui Dinamo și pe marcarea a peste 3 goluri.

Iarna trecută, Federbet a atras atenţia asupra meciurilor în care au arbitrat români deghizaţi în turci, ciprioţi, lituanieni sau slovaci. Investigat de Gazetă, cazul este acum cercetat de Poliția din Târgoviște.

Vezi şi: 

1. INVESTIGAȚIE GSP Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!

2. Rețeaua se extinde! Încă două nume în scandalul "fluierașilor" care se dau turci și bulgari. Fost arbitru FIFA, considerat "capul" » Cum se desfășura totul

3.  Arbitrul român care s-a dat sloven și turc a fost luna trecută în Singapore! Sume incredibile scoase după fiecare meci » Polonezii: "Bizar, grotesc"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (196)
255601551624794
Mircea Raicu  •  22 Ianuarie 2018, 18:16

Mei da cum puteți să spuneți voi așa ceva minune mei , căci Dinamo niciodată mei nu a făcut și nu va face așa ceva imoral mei .

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  20 Ianuarie 2018, 09:13

Cum adică imbecililor Dinamo a fost implicată într-un blat la pariuri? Citiți cretinilor DEX, pentru a înțelege ce înseamnă implicarea cuiva în ceva.

vicol_vali
vicol_vali  •  20 Ianuarie 2018, 07:24

Iar Alibec o sa joace prost cu Lazio și o să-l cumpere italienii tot pe două milioane și o să facă acolo carieră. De piatră. De fapt, astă-i visul lui Becali, că de aia e finu-su încă la pușcărie. Că nu s-au decalarat sumele. Nu că nu s-au declarat, dar nici pe alea nu s-au plătit impozite. Cu asta nici UEFA nu-i de acord, înregistrată în Malta acolo plătește impozite. Măcar făcut offshore și plătești impozitele pe profit acolo, dar cele pe salarii aici. Alibec la Lazio, că Immobile nu mai stă mult acolo.

Vezi toate comentariile (196)
Comentează