FOTBAL  »  AMICALE  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova a jucat cel de-al doilea amical de la revenire: "Am încredere că lucrurile vor fi puse la punct"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 13:24

FC U Craiova a terminat la egalitate cel de-al doilea meci amical de la revenirea în fotbal, 2-2 cu Flacăra Horezu, echipă din județul Vâlcea.

Marcel Iancu, peşedintele grupării craiovene, spune că și-a făcut o idee despre echipa pe care o are la dispoziție, conform Sportul Doljean: "Corpul tehnic are acum o imagine clară a plusurilor și minusurilor din acest stagiu de pregătire. Am încredere că directorul tehnic Nicolo Napoli și antrenorii echipei vor pune lucrurile la punct și echipa va avea o altă față la următorul joc de pregătire.

Tricoul echipei Universitatea Craiova 1948 obligă la multe responsabilități a tuturor celor implicați în acest proiect.Pretențiile fanilor sunt pe măsura iubirii lor pentru culorile alb-albastre și componenții actuali ai echipei trebuie să fie conștienți că nu este de glumit cu rezultatele".

Următorul meci amical al celor de la FC U Craiova va fi duminică, de la ora 18:00, cu Petrolul Bustuchin.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
fancraiova
fancraiova  •  27 Iulie 2017, 19:55

Forza Stiinta aleeeeee lumea se intreaba de ce nom pentru tine am face orice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close