FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - OLIMPIK DONEȚK 1-2

FCSB - Olimpik Donețk 1-2. FCSB pierde primul amical! » Accidentare gravă: stelistul a ieșit plângând + ALIBEC A COMIS-O: moment șocant pe teren!

Captura Sport Ro
Captura Sport Ro

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 16:09

FCSB a pierdut partida cu Olimpik Donețk, primul amical a din 2018, scor 1-2. Roș-albaștrii au condus la pauză, grație unui gol marcat de Dennis Man, după o fază excelent construită, în care Alibec a dat pasa decisivă. Tot Alibec avea să fie eroul negativ al meciului.

În minutul 30, Gnohere a pasat elegant cu călcâiul la Denis Alibec, acesta a păcălit toată defensiva ucrainenilor cu o pasă de excepție, iar Dennis Man a punctat cu o scăriță.

După pauză, cele 3 schimbări gândite de Nicolae Dică n-au adus nimic bun în jocul FCSB-ului, care a încasat două goluri într-un sfert de oră.

Artur Jorge i-a luat locul lui Florinel Coman, care a părăsit terenul accidentat. Accidentarea ar fi gravă, iar atacantul ar fi părăsit terenul plângând, cărat pe brațe de medici, după ce a fost contrat dur de un adversar. 

Ba mai mult, pe final, nervii au cedat, iar Denis Alibec a fost eliminat după ce i-a băgat mâna în gât unui adversar.

Ce urmează pentru FCSB

Pe 21 ianuarie, steliștii vor pleca în al doilea cantonament, în Spania. Aici vor juca meciuri cu FC Admira Wacker (25 ianuarie), Jiangsu Suning (28 ianuarie) și NK Osijek (30 ianuarie). De acolo vor pleca direct la Mediaș, unde o vor întâlni pe Gaz Metan, pe 3 februarie.

FCSB - OLIMPIK DONEȚK 1-2 (MAN 30 / BELENKI 53, 69)

FINAL! FCSB pierde primul meci din 2018, scor 1-2, cu Olimpik Donețk 
* Alibec a fost eliminat direct după ce ar fi sărit la gâtul unui adversar după un fault la mijlocul terenului, anunță Sport Ro.  
Captura Televiziunea Sportro
alibec
Capturi Sport ro
* FCSB putea egala imediat, însă Morais ratează o ocazie imensă după ce a scăpat singur spre poartă
* GOL OLIMPIK: Stanislav Belenki reușește să marcheze golul de 2-1 al celor de la Olimpik. Atacantul șutează de la distanță, mingea lovește bara și ajunge în plasă 
* În minutul 60 Stăncioiu i-a luat locul lui A. Vlad 
* Artur Jorge i-a luat locul lui Florinel Coman, care a părăsit terenul accidentat. Accidentarea ar fi gravă pentru Florinel Coman, anunță televiziunea sportro. Atacantul ar fi părăsit terenul plângând, cărat pre brațe de medici, după ce a fost contrat dur de un adversar. 
* Min. 53, 1-1 Olimpik Ucrainenii au egalat imediat după pauză! Stanislav Belenki este autorul reușitei ucrainenilor din minutul 53. A fost o acțiune complexă a lui Olimpik 
* A început repriza secundă! 
* Schimbări la pauză: Planici, Benzar și Ov. Popescu au intrat în locul lui Enache, Larie, respectiv Filip 
* A. Vlad i-a luat locul lui Niță în minutul 30 
* Min. 30, 1-0 FCSB:
Denis Alibec primește de la Gnohere, care are o execuție elegantă cu călcâiul, acesta îl servește pe Dennis Man printre fundașii adverși, iar cel mai lăudat fotbalist al FCSB-ului trimite în plasă cu o scăriță de mare finețe;
La meci este prezent și selecționerul Cosmin Contra;
Nicolae Dică testează din nou sistemul și îl folosește pe Momcilovici fundaș central, dar și pe Alibec și Gnohere în același timp

Cum arată primul 11 FCSB:

Primul 11: Niță - Enache, Larie, Momcilovici, Morais - Nedelcu, Filip - Man, Alibec, Coman - Gnohere

Rezerve: Vlad, Stăncioiu, R. Benzar, Planici, Artur Jorge, I. Stoica, Ov. Popescu, E. Pacionel 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (91)
ray51
ray51  •  19 Ianuarie 2018, 12:02

Primul 11 nu arata grozav, iar schimbarile facute nu evidentiaza pe nimeni. Fad.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  18 Ianuarie 2018, 23:20

eu nu inteleg unde este problema.echipa este in pregatire,pina sa fie la zi si cu temele facute mai este.in al doilea rind,s-a jucat iar cu o formula de chipa experimentala,care nu cred ca va mai fi vre-odata pe gazon la un meci.in al treilea rind este un amical,sa vezi cum se comporta jucatorii,un joc scoala pentru steaua,ca sa se analizeze cum se comüporta jucatorii dupa primul cantonament,si ce mai trebuie facut.si in al patrulea rind,ucrainienii au jucat la rupere,parca jucau finala Cupei Campionilor.am vazut niste intrari diperate,si es si normal ca Alibec sa-i sara tandara,e doar un amical,ce inseamna asemenea intrari si faulturi,sa rupi jucatorii adversi in perioada de pregatire,si sa-i bagi in cirje.e o rusine,Alibec s-a enervat,si ii dau dreptate,ucrainianul ala batos a intrat la rupere,daca il accidenta,si nu mai putea face pregatirea sau juca citeva meciuri in Campionat?iar o lua de la capat,cu Alibec in sus si Alibec in jos?e un amical un joc scoala,ce dracu au aia in cap?ucrainieni *** de vodka!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  18 Ianuarie 2018, 22:35
Postat de pacionel_fc_fcsb pe 18 Ianuarie 2018, 22:11

***

jelitu tau nu stie cu gazele iel ie de la furnale si cosuri de la hunedoara d aia are si acu cosuri pe fata ca sa si aduca aminte de unde a plecat

Vezi toate comentariile (91)
Comentează