FOTBAL  »  AMICALE  »  PATRULATER

FOTO Petrolul și Oțelul joacă finala turneului "Nicolae Pescaru", la care mai participă CSA Steaua și Steagul Roșu Brașov

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 20:01

Prima ediție a trofeului „Nicolae Pescaru” se joacă în aceste zile pe stadionul Metrom, unde se întâlnesc ACS Steagu Roșu Brașov - în calitate de echipă organizatoare - CSA Steaua București, SC Oțelul Galați și Petrolul Ploiești.

În debutul competiției a avut loc, joi dimineață, o mică ceremonie care l-a avut în prim plan pe protagonistul evenimentului, fostul mare jucător al Steagului Roșu, Nicolae Pescaru.

Acesta a fost felicitat de colegi de-ai săi de generație, alături de care a evoluat în „galben-negru”, dar și de două foste glorii ale Stelei, brașovenii Marius Lăcătuș și Dumitru Stângaciu.

Primul meci al turneului le-a adus față în față pe SC Oțelul și CSA Steaua București, gălățenii reușind să conducă la pauză cu 2-0, însă fiind egalați în partea a doua de elevii lui Ion Ion, pentru ca apoi să se impună la loviturile de departajare. În al doilea joc al zilei, Petrolul s-a impus clar, scor 5-0, în fața lui ACS Steagu Roșu.

Vineri, de la ora 9.30 va avea loc finala mică a turneului (ACS Steagu Roșu - CSA Steaua), iar de la ora 11.30 se va disputa finala mare (Petrolul - SC Oțelul).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează