FOTBAL  »  AMICALE  »  BERCENI - PETROLUL 3-4

FOTO Prima victorie pentru Stoichiță pe banca Petrolului » Meci cu 7 goluri la Berceni + debut pentru un fost dinamovist

FOTO: fcpetrolul.ro +6   FOTO
FOTO: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 17:12

FC Petrolul a susţinut, azi dimineaţă, un joc de pregătire pe terenul divizionarei secunde ACS Berceni, partida încheindu-se cu victoria la limită a elevilor lui Mihai Stoichiţă.

"Lupii" s-au impus cu scorul de 4-3 (1-1), golurile fiind marcate de Lemnaru (29 – reluare din mijlocul careului, după un şut al lui Velasco respins de către portarul R. Stoian), Marinescu (57 – lovitură liberă de la 18 metri, poziţie centrală, executată sub transversală), Cioranu (80, autogol – încercînd să-l oprească pe Rusu, scăpat spre poartă, fundaşul gazdelor a deviat decisiv de la 14-15 metri, păcălindu-şi propriul portar) şi Nepomuceno (87 – şut de la 14 metri, lateral stînga, la colţul lung), pentru gazde punctînd antrenorul-jucător Nicu Epaminonda (7 – execuţie superbă de la 25 de metri, mingea poposind în vinclul din stînga porţii apărate de Cobrea şi 62 – pătrundere pe partea dreaptă şi un şut deviat, ce l-a păcălit pe Bolboaşă) şi Fîşie (59, penalti).

Ploieştenii au început partida cu un prim "11" în care s-au regăsit Cobrea – Peteleu, Benga, Faug-Porret, Pulhac – Ropotan, Al. Neculai – Velasco, Marinescu, Nepomuceno – Lemnaru. La pauză, tehnicienii petroliştilor au efectuat trei schimbări, Bolboaşă, Genev şi Buşca înlocuindu-i pe Cobrea, Benga şi Al. Neculai, iar pe parcursul părţii a doua au mai intrat pe teren Al. Chiriţă (68, în locul lui Velasco), juniorul Cosmin Lambru (68, în locul lui Pulhac), R. Alecsandru (76, în locul lui Porret) şi Rusu (76, în locul lui Lemnaru).

De remarcat faptul că, în testul de astăzi, Mihai Stoichiţă nu i-a putut folosi pe Tudose, Zoubir, Varga, Moussa şi Tamuz, cu toţii fiind menajaţi din cauza unor probleme de natură medicală, iar noutăţile din efectivul "lupilor" s-au numit Cristi Pulhac şi Alexandru Neculai (22 ani, ultima dată la Unirea Tărlungeni), jucători în privinţa cărora tehnicianul petroliştilor urmează să se pronunţe.

Sursa: fcpetrolul.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close