FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BOTOȘANI - FORESTA SUCEAVA 3-0

FOTO S-au calmat spiritele la Botoșani! Leo Grozavu s-a împăcat cu Golofca și l-a folosit titular într-un amical disputat azi

Foto: Ionuț Tabultoc +7   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2017 20:31

FC Botoşani a învins cu scorul de 3-0 echipa de liga secundă Foresta Suceava, într-un meci amical ce a avut loc vineri după-amiază, pe stadionul Municipal.

Leo Grozavu a început meciul cu Alberto Cobrea, Andrei Patache, Andrei Burcă, Răzvan Ţincu, Nicolae Muşat, Mihai Bordeianu, Lorand Fulop, Gabriel Vasvari, Cătălin Golofca, Robert Elek şi Laurenţiu Bus.

Scorul a fost deschis în minutul 10, de Gabriel Vașvari din penalty, după ce cu un minut în urmă Robert Elek fusese faultat în careu.

Peste şapte minute, Lorand Fulop a trecut pe lângă gol, însă, după ce a intrat în careu, a şutat la colţul lung, puţin pe lângă poartă. Cu patru minute înainte de pauză, Bordeianu a ratat şi el o ocazie mare gol, trimiţând peste poartă mingea primită de la Golofca, jucător care a fost în conflict deschis cu Leo Grozavu, după ce a fost bătut pe banca de rezerve în timpul unui meci din Liga 1.

În repriză secundă tehnicianul botoşănean a schimbat aproape toată echipa şi a început cu Albuţ, Popovici, Burcă, Cucu, Ţincu, Cirstocea, Endrick, Hergheligiu şi Kuku.

Repriză a două a fost animată doar pe finalul ei, atunci când botoşănenii au avut foarte multe ocazii de a marca prin Popovici, Kuku sau Endrick.

Totuşi golurile au venit în minutele 91 şi 94, reuşitele fiind semnate de Popovici şi Juncănaru. Popovici a şutat de la 17 m pe centrul porţii, însă portarul sucevenilor a scăpat mingea în poartă, iar Juncanaru a înscris superb cu un lob, după un contraatac.

Miercuri după-amiază, FC Botoşani a mai disputat un meci amical, împotriva echipei de Liga a III-a, Ştiinţă Miroslava. Botoşănenii s-au impus şi atunci cu scorul de 2-1.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează