FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB

FOTO Spioni în cantonamentul FCSB-ului! Imagini EXCLUSIVE oferite de fotoreporterul GSP » Cine a venit să-i urmărească pe steliști

FOTO: Raed Krishan +2   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 22:29

FCSB trage tare în cantonamentul din Olanda și azi a câștigat cu Waasland-Beveren, scor 3-0. Partida a strânit mare interes și în rândul posibilelor adversare din Champions League.

La jocul de azi al roș-albaștrilor a asistat și un trimis al celor de la Club Brugge, echipă la care evoluează și Dorin Rotariu. N-a venit pentru adversara din campionat, ci pentru FCSB.

Vicecampioana României s-ar putea întâlni cu vicecampioana Belgiei în turul 3 preliminar din UEFA Champions League. Cele două intră pe traseul non-campioanelor.

Brugge a prins ultimul loc de cap de serie, în timp ce FCSB este prima sub această listă. Astfel, cele două ar putea fi adversare.

Oficialii lui FC Brugge au filmat meciul, dorind probabil să studieze mai atent posibilul adversar. În imagini apare și Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al FCSB-ului.

Dinamo Kiev, Ajax, Viktoria Plzen, ȚSKA Moscova și Club Brugge sunt posibilii adversari ai FCSB-ului în drumul spre Champions League. În urna echipelor care nu sunt capi de serie pe lângă FCSB mai sunt Young Boys, OGC Nice, Istanbul BB și AEK Atena.

Tragerea la sorți pentru acest tur are loc pe 14 iulie, iar meciurile se joacă pe 27 iulie și 3 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  05 Iulie 2017, 11:32

Și *** Crăițoiu , și un stupid de la Digi , tot o freacă cu stiaua ... Băi *** , Stiaua e în Liga 5 , mizeria asta e fcsb ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  05 Iulie 2017, 09:29

Mare prostie: în cantonamentul FCSB-ului nu poți urmări steliști, Crăițoiu dragă! Acolo poți urmări fecesebiști...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează