FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

FOTO+VIDEO Adi Ilie, Gică Popescu şi Bogdan Stelea, reuniţi la meciul jucat în memoria lui Didi Prodan » Care a fost scorul final al confruntării Steaua '96 - România '96

Gică Popescu alături de fiul lui Didi Prodan, Răzvan Prodan 
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +13   FOTO
Gică Popescu alături de fiul lui Didi Prodan, Răzvan Prodan Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 18:39

Steaua '96 şi România '96 au remizat, scor 2-2, în meciul demonstrativ dedicat lui Didi Prodan, jucat la Chiajna. Printre jucătorii legendari care au participat se numără Adi Ilie, Gică Popescu, Miodrag Belodedici şi Bogdan Stelea.

Emoție, lacrimi, dar și zâmbete pentru foști colegi din Generația de Aur a fotbalului românesc, reunită pentru a-l comemora pe Daniel Prodan. Aproximativ 300 de oameni s-au strâns marţi în sala de sport a stadionului din Chiajna ca să asiste la un meci între clasici.

La prima ediție a memorialului s-au întâlnit Steaua '96 - România '96, partida încheindu-se la egalitate, 2-2. Pentru roș-albaștri au marcat Ciocoiu și Lincar, pentru "tricolori", care au jucat în echipamentul de glorie al anilor '90, a reușit Adi Ilie o dublă.

 

Adi Ilie, Gică Popescu şi Bogdan Stelea, reuniţi la meciul juc...

FOTO Adi Ilie, Gică Popescu şi Bogdan Stelea, reuniţi la meciul jucat în memoria lui Didi Prodan Care a fost scorul final al confruntării Steaua '96 - România '96 --->>> http://bit.ly/2zHcYKp

Posted by Gazeta Sporturilor on Tuesday, 14 November 2017

Victor Pițurcă a fost antrenorul Stelei, în timp ce Mircea Rădulescu a stat pe banca "naționalei". Dacă Dan Petrescu, Dorinel Munteanu și Basarab Panduru au făcut doar galerie, pe teren ne-au readus în memorie fazele de spectacol ale fotbalului lor Stelea, Belodedici, Ciobotariu, Adi Ilie, Ganea, Lupescu, sosit special de la Nyon, Gică Popescu, Săndoi, Mihali, Stângaciu, Baciu, Lincar, Sabin Ilie, Ciocoiu, Șerban, Miu, Lăcătuș, Călin și Militaru. Meciul-spectacol a fost arbitrat de Cristi Balaj.

La început, Marius Lăcătuș a oferit familiei lui Didi, soției Licinia și fiului Răzvan, o plachetă din partea CSA Steaua, după care s-a ținut un minut de reculegere. La reunirea Generației de Aur au asistat și membrii fostei conduceri a FRF.

Înainte de eveniment, a fost un turneu al juniorilor Under 12, iar în finală ACS Juniorul s-a impus în fața Stelei (3-1).

"E trist că ne întâlnim să-l omagiem pe prietenul nostru Didi, mai ales că era foarte tânăr. Este o inițiativă bună, mai ales că au fost și mulți copii printre spectatori"
Ionuț Lupescu

STEAUA '96 - România '96 2-2

Echipa de start STEAUA: Dumitru Stângaciu, Marius Baciu, Eric Lincar, Iulian Miu, Denis Șerban, Sabin Ilie, Augustin Călin, Cristi Ciocoiu, Nana Falemi
Antrenor Victor Pițurcă

Echipa de start  ROMâNIA: Bogdan Stelea, Gica Popescu, Miodrag Belodedici, Liviu Ciobotariu, Adrian Ilie, Ionel Ganea, Ioan Lupescu, Gheorghe Mihali, Emil Săndoi, Răzvan Prodan
Antrenor Mircea Radulescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1593430670715002
Petrea S. Gabriel  •  20 Februarie 2018, 03:15

Va rog frumos sa imi spuneti cum pot face rost de un tricou precum cel galben, purtat la acest meci. Modelul 1994. Multumesc anticipat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează