FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

GALERIE FOTO Dinamo se răzbună şi o învinge pe Elfsborg într-un meci amical, scor 3-1

Foto: Raed Krishan +4   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 22:39

Dinamo a învins-o pe Elfsborg într-un meci amical disputat în cantonamentul din Spania, scor 3-1.
Suedezii au fost cei care au deschis scorul în minutul 37, cu un şut la colţul scurt al lui Naumovski, minge deviată de Durimel, după ce înainte cu două minute portarul dinamoviştilor a parat o lovitură de pedeapsă provocată de acelaşi fundaş.

Primul gol al "cîinilor" a picat în minutul 52, cînd Marius Niculae a reuşit să înscrie din respingerea penalty-ului pe care tot el l-a executat. Cu un minut înainte de final, Bilinski înscrie şi el, iar după cîteva secunde Dinamo mai marchează o dată prin Gavrilă şi stabileşte scorul final, 3-1.

Au mai jucat: Farnolle – Elhamed, Covalschi, Goian, Gavrilă, Bilinski, I. Şerban, Henrique.

***

Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului:

min. 90: FINAL! Dinamo se impune cu 3-1 în faţa lui Elfsborg
min. 90: Dinamo marchează şi golul trei prin Gavrilă şi e aproape de victorie 
min. 89: Bilinski înscrie şi el cu un şut care loveşte înainte bara şi apoi intră în poartă
min. 80:
Dinamoviştii resping o minge periculoasă din centrul careului
min. 70:
Naumovski şomează de 20 de minute, însă nici "cîinii" n-au atacuri concludente
min. 60:
După marcarea golului, dinamoviştii au preluat controlul jocului, iar suedezii cu greu mai trec de jumătatea terenului
min. 52: Marius Niculae execută un penalty, portarul apără, iar acelaşi fotbalist dinamovist stă bine pe respingere şi trimite în poartă
min. 49:
Marius Niculae execută o lovitură liberă de la 30 de metri, iar portarul respinge în corner
min. 46:
A început repriza secundă!
min. 45: PAUZĂ
min. 43:
Apărarea dinamoviştilor este făcută zob. Elfsborg trimite o minge peste defensiva "cîinilor" şi atacantul suedezilor îl execută pe Naumovski, însă golul este anulat
min. 37: Elfsborg deschide scorul cu un şut la colţul scurt deviat de Durimel
min. 35:
Durimel faultează în careu, iar penalty-ul executat de unul dintre jucătorii lui Elfsborg este respins în lateral de Naumovski
min. 31:
Cordoş scoate din faţa porţii o minge pe care scria gol dacă nu reuşea să o intercepteze
min. 27:
Marius Niculae scapă singur cu portarul, dar este ajuns din spate şi e faultat la 25 de metri de poarta lui Elfsborg. Cosmin Matei execută lovitura liberă direct în braţele goalkeeperului
min. 21:
Jucătorii dinamovişti cer penalty, după un corner executat în careu de Matei
min. 15:
Fai este faultat în propria jumătate şi dinamoviştii scapă de o situaţie periculoasă la poarta lui Naumovski
min. 11:
Cosmin Matei are o acţiune personală, dar cade la marginea careului fără ca arbitru să dicteze ceva
min. 5:
Jocul se desfăşoară la mijlocul terenului. Nici una dintre cele două echipe nu se hazardează în atac
min. 1:
A început meciul! Dinamo are lovitura de start!

Echipa de start a lui Dinamo: Naumovski – Fai, Durimel, Cordoş, Bărboianu – Boubacar, M. Cristescu – C. Matei, M. Alexe, Grozav – M. Niculae.

***

După ce au pierdut primele două partide de verificare, o-1 cu Lokomotiv Moscova şi 2-4 cu Legia Varşovia, elevii lui Mihai Teja joacă acum un amical cu Elfsborg.

Meciul dintre cele două contează pentru turneul internaţional "Marbella Cup 2015" şi se dispută la San Pedro de Alcantara.

Suedezii sînt o veche cunoştinţă a "cîinilor", după aceştia i-au eliminat pe dinamovişti din Cupa Uefa în 2007. Elfsborg a cîştigat cu 2-1 în România, iar în retur Dinamo a cîştigat cu 1-0.

Formaţiile trimise de Mihai Teja în precedentele două amicale:

Dinamo - Legia Varşovia 2-4
Dinamo: Marc - Fai, L. Goian, Durimel, Bărboianu - M. Cristescu, El Hamed - Matei, Alexe, Grozav - Bilinski. Au mai intrat: Rotariu, Cordoş, M. Niculae, Boubacar, I. Şerban, Henrique

Dinamo - Lokomotiv Moscova 0-1
Dinamo: Naumovski - Bărboianu, L. Goian (46 A. Cordoş), Durimel, Sergio Rodrigues (46 Fai) - Boubacar (46 M. Cristescu), N. Grigore (5 Elhamed) - C. Matei (65 Gavrilă), D. Rotariu (46 Alexe), Grozav (70 Henrique) - M. Niculae (65 Bilinski)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (625)
ipsilante
ipsilante  •  08 Februarie 2015, 20:10

Echipa de doi bani, antrenor de doi bani! Daca scapati de retrogradare va fi un miracol... Ce-ati zice de marele derbi buCURestean Rapid- Dinamo... la matineu? ...Se va implini!

zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2015, 18:54
Postat de zecs93 pe 08 Februarie 2015, 18:53

eu asta nu cred, degeaba avem jucatori buni daca antrenoru nu e capabil sa-i puna in teren si sa-i invete ceva fotbal la antrenamente, eu am spus ca singuru care putea face ceva in momentul actual si daca se vrea o reconstructie adevarata, trebuia adus mircea rednic, teja de la secundu lui nea mircea nu va progresa niciodata, daca cu teja luam campionatu eu ies de pe GSP si nu voi mai comenta !!!

eu am spus ca singuru care ar putea face ceva in mom de fata este Mircea Rednic * scuzati, am uitat sa zik chiar de piesa de baza :)))

zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2015, 18:53
Postat de unico_biancorossi pe 08 Februarie 2015, 04:47

daca am pus sub semnul indoielii unele decizii am si precizat ca deocamdata el e nou, are multi jucatori noi si trebuie sa i se dea timp, chiar asta am spus, de 7-8 ori pe articole diferite. cu siguranta le-ai omis si pe acelea. daca vrei, fac un efort si ti le produc drept dovezi, si pe acelea. retine : teja ne-a adus titlul 18 acum 7 ani, alaturi de mircica rednic. teja ne va aduce titlul 19. punct.

eu asta nu cred, degeaba avem jucatori buni daca antrenoru nu e capabil sa-i puna in teren si sa-i invete ceva fotbal la antrenamente, eu am spus ca singuru care putea face ceva in momentul actual si daca se vrea o reconstructie adevarata, trebuia adus mircea rednic, teja de la secundu lui nea mircea nu va progresa niciodata, daca cu teja luam campionatu eu ies de pe GSP si nu voi mai comenta !!!

Vezi toate comentariile (625)
Comentează