FOTBAL  »  AMICALE  »  MECI CARITABIL

GALERIE FOTO Patrick Petre a făcut spectacol într-un meci caritabil în faţa tatălui său » Mai multe glorii dinamoviste au susţinut o cauză nobilă

Foto: Cristi Preda +15   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 15:39

Echipa legendelor lui Dinamo şi formaţia suporterilor "cîinilor" au terminat la egalitate, scor 11-11, după ce în timpul regulamentar a fost 8-8.
În echipa suporterilor au jucat şi Patrick Petre alături de Andrei Tîrcoveanu. Tinerii dinamovişti nu numai că au făcut spectacol, dar Patrick le-a înnodat picioarele fostelor glorii ale roş-albilor. Mai mult, unele dintre glorii au avut şi intrări mai dure la puştii lui Dinamo.

Suporterii i-au permis lui Giani Kiriţă să egaleze pentru a ajunge la loviturile de departajare, acolo unde Kiriţă şi Florentin Petre l-au şicanat pe Patrick Petre, însă puştiul a dovedit personalitate şi a înscris.

Înainte de meci, cei peste 1000 de oameni prezenţi în Sala Polivalentă Dinamo au aruncat pe teren cu jucării de pluş, iar la final sumele strînse şi cadourile au fost oferite unui aşezămînt social din Giurgiu.

Prezenţi printre foştii jucători ai lui Dinamo au fost şi Prunea, Dănciulescu, Bratu, Florentin Petre, Augustin, Orac, Giani Kiriţă. Galeria PCH s-a manifestat la fel ca la un derby cu Steaua şi a creat o atmosferă de zile mari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1745flo
1745flo  •  22 Decembrie 2014, 00:28
Postat de antimilitienisecuristi pe 20 Decembrie 2014, 13:57

La 25 de ani de la Revoluție iar se da în stamba tovarășul general comunist de securitate fosta comandant al unității care a ciordit toată valuta tarii din băncile din Elveția. Tupeul securiștilor este incredibil și sfideaza tocmai comemorarea celor cazuti in lupta pt libertate. Singurul club din Europa condus si azi de criminalii comunisti securisti.

Alo! Poarta Allba? Se aude? Ciocu mic, n-ati inteles nimic, aici e vorba de un meci de caritate, nu de unul al omeniei! Iar premierea adversarilor, e mita, sa bagati odata la cap, incetilor!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 23:45
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 20 Decembrie 2014, 15:46

Băi, ticălosule, (măcar) acum se cuvenea să spui..."Frumos gest!". Sau, ceva de genul.

..)) cine mah, retardatul ala ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 23:45
Postat de samertx pe 20 Decembrie 2014, 14:42

Superb!

da.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează