FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Gigi Becali spune adio Stelei? Declaraţie ciudată a lui Costel Gâlcă despre patronul roş-albaştrilor

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 19:22

Steaua a cîştigat meciul cu Farul, în mocirla de la Constanţa, scor 2-1, goluri marcate de Ţucudean şi Stanciu, respectiv Enciu, însă relaţiile dintre Costel Gâlcă şi patronul echipei par tot mai tensionate.

Deşi a primit o permisie de trei zile pentru a părăsi închisoarea unde era încarcerat, Gigi Becali şi antrenorul Stelei n-au avut nici un contact pînă în acest moment.

Întrebat de jurnalişti dacă a vorbit cu Gigi Becali de cînd acesta a părăsit arestul, antrenorul Stelei a răspuns: "Nu, n-am apucat să vorbesc".

Costel Gâlcă a vorbit şi despre meciul cu Farul: "Obiectivul nostru a fost atins, mai ales că terenul a fost foarte greu. Avem multe meciuri şi vom avea nevoie de toţi jucătorii. Avem nevoie de spectatori să ne susţină. Avem nevoie de tribune pline. Dacă va fi nevoie, voi merge să ne întîlnim cu suporterii".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
deta
deta  •  29 Martie 2015, 16:43

Dl. Becali, astia care vb sunt niste cretini si nu sunt cuvintele lor sau ceea ce simt.As dorii sa continuati cu Steaua , care e reprezentanta Romaniei in lume , la echipe de club. Nu incercati prin mantuire sa dati bani la biserici , mai bine , faceti ceva nominal , fara intermediari( biserica) , cum de altfel ati mai facut. Vis a vis de politic , vreau sa ii vad pe toti care dupa 90 au gresit si nu au platit sa o faca . pt asta trebuie sa luptati. De aceea suntem noi aici si avem aceasta imagine. De altfel pana acum ne-au condus niste anti nationalisti , adica impotriva poporului roman. Va multumesc , si sper ca m-am facut inteles!

cosminracila
cosminracila  •  29 Martie 2015, 10:28

de ce sa se intereseze de Steaua?Sfarsitul lui marttie, nu e perioada de transferuri deci nu e nimic de vandut....

rangers94
rangers94  •  29 Martie 2015, 05:54
Postat de bunicu pe 29 Martie 2015, 05:26

La cersit suporteri pentru BANI,rusine sa traiti din pomana suporterilor.Daca va place fotbalul puteti juca si cu tribunele goale ca nu suporterii joaca in teren.Rusine atit sa tot cersiiti.

Bunicule viziteaza un doctor de cap .

Vezi toate comentariile (50)
Comentează