FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI - FC CHIKHURA

Încă o înfrîngere pentru ACS Poli în amicale

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 19:10

ACS Poli a cedat cu 2-0 în meciul amical împotriva georgienilor de FC Chikhura Sachkere. Formația antrenată de Florin Marin va reveni marți în țară cu bilanț negativ din stagiul centralizat.

Bănățenii au obținut doar o victorie în cele șase partide disputate în zona Antalya, 2-0 cu LASK Linz. Azi, Elek a fost folosit în premieră în teste, dar gruzinii, aflați pe locul 6 în campionatul intern, au marcat de două ori prin tînărul Lasha Kuchukhidze.

Echipa din Georgia a rezistat pe final și în inferioritate numerică. La ACS Poli, atît Abel Suarez, cît și Everon Pisas, ultimii doi sosiți, au fost titluari.

Goga și brazilianul Pedro Henrique nu au fost utilizați deloc în cantonament, ambii avînd probleme medicale. ACS Poli își mai caută și un goalkeeper pînă la reluarea campionatului. Mădălin Smaranda ar fi debutant în Liga I și a fost integralist în Turcia.

ACS Poli (cu FC Chikhura Sachkere): Smaranda - Belu, Bocșan, Melinte, D. Popescu - O. Popescu, Abel Suarez - Bărbuț (46 J. Hernandez), Zicu (68' Sorescu), Pisas (46' Llorente) - Elek (68' Rajcomar).

Pe bancă: Rusu - Fridrich, Goga, Doman. Antrenor: Florin Marin.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează