FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BRAUNSCHWEIG 1-0

Ioan Andone a dezvăluit de ce a apelat la sistemul 3-4-3 + Ce jucător își dorește: "Avem mare nevoie de el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 18:14

Ioan Andone s-a arătat mulțumit de elevii săi, care au câștigat meciul cu cu liderul din Zweite Bundesliga, Eintracht Braunschweig, scor 1-0, după victoria din primul amical, 1-0 cu Tianjin Teda.

Antrenorul lui Dinamo a folosit un sistem nou, 3-4-3, și a dezvăluit care e motivul acestei decizii.

"Sunt mulțumit. A fost un meci greu, am jucat cu o echipă mai bine pregătită fizic. Ei sunt înaintea noastră în pregătire, e normal să aibă o pregătire fizică superioară nouă. Trebuie să încercăm să ne creăm cât mai multe ocazii de joc.

Am încercat un sistem nou, vrem să fim pregătiți și pentru altceva.

În cele două meciuri amicale pe care le-am avut m-au mulțumit jucătorii", a declarat Andone la TV Dolce Sport.

Andone susține că mai are nevoie de un jucător: "Îmi doresc un fundaș central, pentru că vreau să mă asigur în apărare. În atac am oameni. Am mare nevoie în apărare".

"E un lucru bun că vine patronul să discute cu jucătorii. Am înțeles că va veni și diseară la hotel să discute cu ei. Nu cred că domnul Badea își dorește să revină la Dinamo. Mutu a început o muncă nouă la Dinamo și ar face bine să rămână aici. Are o imagine bună. Noi nu aducem orice fel de jucători. Lazăr și-a dorit foarte mult să plece. Are și el o vârstă" Ioan Andone

Palici, autorul unicului gol al partidei din penalty, spune că în acest moment nu e important jocul, ci pregătirea fizică: "Acum ne concentrăm mai mult pe pregătirea fizică, nu pe scor. Meciul a fost unul bun, de nivel înalt.

A fost un meci dificil în fața unei echipe germane foarte bune. Vrem să ne apropiem de locurile din față. Nu cred că sunt probleme fără Gnohere și Lazăr. Fiecare jucător alege să facă anumite mutări în carieră. E o responsabilitate în plus pentru mine că sunt căpitan la Dinamo, e o mândrie".

AMICALELE URMĂTOARE

DINAMO vs Zurich (Elveția)
24 ianuarie, ora 16:00 (ora locală) - stadion LA LINEA
DINAMO vs Videoton (Ungaria)
27 ianuarie, ora 11:00 (ora locală) - stadion DAMA DE NOCHE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
corsair83
corsair83  •  21 Ianuarie 2017, 14:33
Postat de zecs93 pe 20 Ianuarie 2017, 20:51

Ne trebuie 4 transferuri : 1 fundas central, 1 fundas dreapta, 1 inchizator si neaparat 1 varf pentru ca se vede ca Nemec nu poate duce un meci intreg si nu e genu de atacant rapid, e mai mult un atacant de careu, doar ii dai centrari si el iti face golu !!! APP: De palici ce se mai aude ?? isi prelungeste sau nu contractu ??

Da zi macar 2; da nici pe aia nu-i aduce. Mai castigam si amicalul cu Zurich si Negoita se vede campion cu lotul actual. Vin apoi meciuri cu Chiajna, Botosani si e posibil sa ne bata aia din nou la ce lot subtire avem.

1075096332596014
Edson Dorohonceanu  •  21 Ianuarie 2017, 02:33

Lucas Andre Mungi(25 ani)argentinian -mijlocas central /stanga sau dreapta -foloseste ambele picioare -Liber de contract(ultima echipa Flamengo brazilia) Marcinho(30 ani)brazilian -mijlocaș ofensiv /stanga sau dreapta -picior preferat stangul -liber de contract(ultima echipa Ufa Russia) Daniel Nieto Vela(25ani spaniol) -mijlocaș stanga sau dreapta -stangaci Ultima echipă Xanthi grecia Raoul Loe (27 ani cameron si francez) -mijlocaș defensiv ex Al Sailiya -dreptaci Ivan Fiolic(20 ani stangaci) revenit la NK Lokomotiv dupa împrumutul la Dinamo Zagreb -mijlocaș ofensiv stanga Toti sunt accesibili(la croat e posibil sa fie mai greu)

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Ianuarie 2017, 21:52
Postat de zecs93 pe 20 Ianuarie 2017, 20:51

Ne trebuie 4 transferuri : 1 fundas central, 1 fundas dreapta, 1 inchizator si neaparat 1 varf pentru ca se vede ca Nemec nu poate duce un meci intreg si nu e genu de atacant rapid, e mai mult un atacant de careu, doar ii dai centrari si el iti face golu !!! APP: De palici ce se mai aude ?? isi prelungeste sau nu contractu ??

Gymd, acest randoom al dinamovistilor:))) iar face pe antrenorul si impresarul :)) Negoita spune ca face doua maxim trei transferuri, el vrea patru :))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close