FOTBAL  »  AMICALE  »  OLANDA - ANGLIA 0-1

Jamie Vardy are umor: "Nu am atins mingea, dar am alergat mult. Și nu am făcut nicio greșeală"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:37

Jamie Vardy (31 de ani), golgeterul lui Leicester, care nu a atins mingea în 22 de minute la 1-0 cu Olanda, încearcă să explice: ”Ca atacant, trebuie să te sacrifici uneori pentru echipă”.

Un jucător se supără și dacă intră în prelungiri și nu atinge mingea în 30 de secunde. Nu e cazul lui Jamie Vardy, deși atacantul în vârstă de 31 de ani nu a simțit balonul nicio clipă în 22 de minute la 1-0 cu Olanda, pe Amsterdam Arena.
Golgeterul lui Leicester, 14 reușite în 29 de meciuri în Premier League în acest sezon, a admis: "Nu, n-am văzut mingea. Și nu-mi aduc aminte dacă mi s-a mai întâmplat vreodată acest lucru".

"Încerc să mă revanșez cu Italia"

Vardy și-a păstrat totuși simțul umorului: "N-am atins mingea, dar am alergat mult. Și eu sunt unicul care nu a făcut nicio greșeală".

Internaționalul a încercat să explice ce s-a întâmplat pe teren. "Am intrat când Olanda forța egalarea. Ca atacant, trebuie să te sacrifici uneori pentru echipă".
Întrebat dacă au început glumele în vestiar, internaționalul insular a zâmbit: "Nu încă. Dar sunt sigur că voi fi luat peste picior. Încerc să mă revanșez cu Italia".

Marți, pe Wembley, va fi probabil titular. 

goluri a marcat Jamie Vardy în 20 de selecții la naționala Angliei

56de goluri are atacantul lui Leicester în Premier (134 de meciuri)

goluri a înscris Vardy în ultimele nouă partide jucate de Leicester

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close