FOTBAL  »  AMICALE  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Juventus a trecut cu 3-1 de Metaloglobus » Ce a declarat Marius Baciu

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 21:07

Echipa antrenată de Marius Baciu a încheiat seria partidelor de verificare susținute în pregătirea noului sezon. Juventus a jucat, astăzi după amiază, un meci amical în compania divizionarei secunde Metaloglobus București.

Formația de prim eșalon s-a impus cu 3-1 prin dubla lui Robert Elek și reușita lui Raba Rabei, un fotbalist algerian, care aparține de francezii de la Amiens și care ar urma să joace la Juventus cel puțin până la finalul acestui sezon. Pentru formația gazdă a redus din handicap Andrei Voican.

Juventus a început în formula Drăghia - C. Petre, Wallace, Leca, Fl. Ștefan - Balgiu - Drăghici, Simion, Acolatse, C. Ciobanu - Elek.
Au mai intrat după pauză: Stoian, Dima, Sălcianu, D. Popescu, Fotescu, Rabei, M. Constantinescu.

”Aș mai fi avut nevoie de două săptămâni pentru a pune totul la punct înaintea startului. Vom încerca să scoatem maximum de la fiecare meci pentru că sperăm în continuare la salvarea de la retrogradare”, a spus, după joc, Marius Baciu, antrenorul grupării de prim eșalon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează