FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - NK OSIJEK 1-4

FOTO » Fiasco! Înfrângere pentru Dinamo în primul amical din Slovenia, 1-4 cu Osijek » Contra, extrem de nervos

Foto: Alex Nicodim +19   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 21:47

Dinamo a căzut psihic şi fizic în primul amical al verii, 1-4 cu Osijek, după ce Cosmin Contra a fost eliminat.

"Câinii" au fost pulverizaţi în primul amical al verii, 1-4 cu Osijek (locul 4 din Croaţia), plătind tribut propriilor greşeli din apărare şi înveninaţi de arbitrajul din teren.

Timp de trei sferturi din meci, dinamoviştii au fost la butoane şi nu au părut să aibă probleme, dar totul s-a nărut odată cu eliminarea lui Cosmin Contra din cauza unei dispute verbale foarte dure cu arbitrul amicalului. Antrenorul a sărit fiindcă a considerat că se lasă mult prea liber jocul, iar intrările croaţilor făceau victime în formaţia sa. "Eşti foarte prost, ai stricat meciul!", l-a ameninţat Contra cu degetul pe "centralul" tânăr şi blond imediat după partidă.

Apărarea în ghiveci

Foarte puţine bile albe pentru echipa care n-a mai contat deloc în ultimul sfert de oră şi a luat gol la fiecare atac al adversarului. Iar croaţii au dat câte au putut, pierzându-i prin iarbă pe junii "câinilor". Roş-albii au luat goluri numai din greşelile personale ale apărătorilor, unele copilăreşti. Defensiva a fost la pământ, în degringoladă totală, fără să aibă cineva vreo reacţie.

- Adam Nemec a arătat încă o dată că este atacant cu killer instinct. A ratat o bună oportunitate, apoi a marcat din jumătate de ocazie, reluând elegant pe lângă portar.
- Laurenţiu Brănescu a jucat fără absolut nicio teamă la prima sa apariţie după operaţia la menisc ce nu i-a mai permis să joace în primăvară. Portarul n-a avut ce face la golul croaţilor, dar a avut două ieşiri neînfricate la picioarele adversarilor.
- Junii din prima repriză, Dudea, Liviu Gheorghe, Alex Dulca şi Târcoveanu, au avut un tempo ridicat, apropiat de cel al titularilor.

Dinamo - Osijek 1-4
Au marcat:
Nemec 32 / Mudrazija 18, Boban 78, Ejupi 82 pen., 90

1-4 min 90 - Ejupi face "dubla"
1-3 - min 82 - Ejupi înscrie din penalty
1-2, min 78 - Ejupi a centrat de pe dreapta și Boban a înscris
min 70 - Contra a fost eliminat pentru că a protestat dur la o decizie a arbitrului. A urmărit restul partidei din spatele porții lui Iustin Popescu

1-1, min 32 - Nemec a profitat de o ieșire greșită a portarului croaților și a marcat după centrarea lui Romera
0-1, min 18 - Knezevici centrează de pe stânga, Filip respinge greșit, iar Mudrazija trimite în poartă

Dinamo în prima repriză: Brănescu – Romera, Dudea, Marici, St. Filip – Busuladzici, L. Gheorghe – Al. Dulca, Tîrcoveanu, D. Nistor – Nemec

Dinamo în repriza a doua: I. Popescu – Dudea, M. Popescu, R. Grigore, M. Oliva – Mahlangu, I. Șerban – Costache, Bumba, I. Gheorghe – Bawab

NK Osijek în prima repriză: Mikulici - Matas, Lesjak, Simunec, Bockaj - Mudrazija, Petrovikj - Grgici, Pusici, Knezevici - Vojnovici

NK Osijek în repriza a doua: Malenica - Sorsa, Skorici, Baraci, Barisici - Lukici - Grezda, Mioci, Lopa, Boban - Ejupi

 În lotul croaților se regăsește Alioșa Vojnovici, fostul căpitan al "câinilor" din 2015.

URMĂTOARELE AMICALE ALE LUI DINAMO:

24 iunie: DINAMO vs NK Lokomotiva Zagreb (Croația, locul 5)
28 iunie: DINAMO vs NK Maribor (Slovenia, locul 1)
2 iulie: DINAMO vs NK Domzale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: DINAMO vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (168)
bakunin
bakunin  •  22 Iunie 2017, 12:02
Postat de ionutstv pe 22 Iunie 2017, 08:04

Au avut noroc ca Danemarca under 21 a avut meci.

Si debrecen era putin ocupata

bakunin
bakunin  •  22 Iunie 2017, 12:01
Postat de cainelup pe 22 Iunie 2017, 11:19

La cum a aratat echipa in repriza a doua, i-ar fi batut oricine.

Tu realizezi cate rugaciuni inalta pescarii, bucatarii si elfii Europei ca sa dea peste echipa trx_pamant de flori in cupele europene?

andrei.f
andrei.f  •  22 Iunie 2017, 12:05

Pentru dinam0, dacă nu e hoţogan arbitru, nimic nu e. Staţi numa să vină meciurile din preliminariile EL, atunci să vedeţi cafturi. Până acum dinamoviştii stăteau pe margine şi chibiţau. Să vă vedem acum de ce sunteţi în stare, în afară de spectacole coregrafice !

Vezi toate comentariile (168)
Comentează