INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RETRAGERE

VIDEO+FOTO Podolski, gol senzațional în meciul de retragere! Germania se impune la limită în amicalul de lux contra Angliei

Foto: Guliver/GettyImages +14   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 20:08

Ajuns la 31 de ani, Podolski a marcat golul victoriei în ultimul meci jucat pentru naționala Germaniei, 1-0 la Dortmund, contra Angliei.

VIDEO » Germania - Anglia 1-0
A marcat: Podolski '69
Click AICI pentru liveTEXT!

După 13 ani în care a îmbrăcat tricoul Mannschaftului, Podolski a jucat meciul cu numărul 130, ultimul pentru Germania, contra Angliei.

În partida în care a fost căpitan, mijlocașul ofensiv a înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 69, cu un șut de senzație de la peste 20 de metri, în vinclul porții apărate de Joe Hart.

În perioada în care a jucat la națională, Podolski a marcat 49 de goluri și a devenit campion mondial în Brazilia, în urmă cu aproximativ trei ani.

La meciul din această seară, selecționerul Germaniei, Joachim Low, nu a putut conta pe Manuel Neuer, Mesut Ozil, Julian Draxler și Mario Gomez, din cauza unor accidentări. 

De cealaltă parte, nu au evoluat Harry Kane și Daniel Sturridge, tot din vina unor probleme medicale.

Echipele de start:

Germania: Ter Stegen - Kimmich, Rudiger, Hummels, Hector - Weigl, Kroos - Sane, Brandt, Podolski - Werner

Anglia: Hart - Keane, Smalling, Cahill - Walker, Dier, Livermore, Bertrand - Lallana, Vardy, Alli

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  23 Martie 2017, 09:03

O bijuterie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează