FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - LINFIELD 2-0

DINAMO - LINFIELD 2-0 // Nervii au scăpat de sub control la amicalul lui Dinamo: Alexandru Răuță a sărit la bătaie cu un adversar » Reacția imediată a lui Florin Prunea

Alexandru Răuță a disputat cu Linfield primul meci în tricoul lui Dinamo // FOTO: Cristi Preda
Alexandru Răuță a disputat cu Linfield primul meci în tricoul lui Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 20:50

DINAMO - LINFIELD // S-a jucat cu nervii întinși la maximum în primul test de verificare al lui Dinamo din Marbella, cel disputat contra nord-irlandezilor de la Linfield, câștigat de roș-albi cu 2-0. 

  • Eduard Apostol, jurnalist cu experiență la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda se află în Spania, de unde transmit cele mai noi informații din cantonamentul „câinilor”

Stilul de joc extrem de dur etalat de fotbaliștii lui Linfield și-a făcut simțită prezența încă din primele minute ale partidei. Laurențiu Corbu, fundașul dreapta lui Dinamo, a ieșit accidentat după doar 5 minute, în urma unui contact cu un adversar. 

Intrările dure ale nord-irlandezilor au continuat: Andrei Sin, fundașul stânga adus de la Poli Iași, a fost luat pe sus în minutele imediat următoare. 

Răuță n-a mai suportat

Deși dinamoviștii nu au intrat în jocurile britanicilor, nervii „câinilor” au cedat până la urmă pe final de repriză: faultat dur, nou-venitul Alexandru Răuță nu s-a mai abținut și a sărit la bătaie cu un adversar. 

Mijlocașul adus de la FC Voluntari fost calmat cu greu de colegi, iar Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a încercat să țină în frâu nervii lui Răuță: „Alex, lasă-l în pace!

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și Linfield

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  27 Iunie 2019, 12:05

B-ul

comedy.central
comedy.central  •  26 Iunie 2019, 23:03
Postat de reghemeister pe 26 Iunie 2019, 21:46

Pa d'astea se antreneaza pisicile...cum sa dea mai tare la gioale!

Bai Regheblat, asta ai inteles tu din articol!? E clar ca ai creier de pisica....

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Iunie 2019, 21:56
Postat de reghemeister pe 26 Iunie 2019, 21:46

Pa d'astea se antreneaza pisicile...cum sa dea mai tare la gioale!

Nu, ne antrenăm ca voi la pupat prin gard și pipăit pe bancă !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează