FOTBAL  »  AMICALE  »  ROMÂNIA - SUEDIA 1994

Noaptea-traumă pentru fotbalul românesc: voi vă mai amintiți cum ați trăit România-Suedia 1994?

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 13:01

Traumele din fotbal rămân cu noi. Iar una dintre cele mai mari a fost România-Suedia 1994. Voi vă amintiți cum ați trăit noaptea aia?

Eu recunosc, primul lucru pe care l-am făcut în noaptea aceea era același lucru pe care l-am făcut în toate nopțile de la Mondialul din America. După ce am umplut cada cu apă rece de munte, m-am dus din 20 în 20 de minute să bag capul în ea ca să mă asigur că stau treaz. Aveam 8 ani și trebuia să înțeleg de atunci că nu îmi place să pierd nopțile.

Au urmat 90 de minute ca un carusel. Sărituri prin casă, fugă înspre televizor, fugă înapoi în fotoliu, fericire, disperare și năduf, speranță și dezamăgire. Antipatie intensă pentru Ravelli.

La final, când am înțeles că nu mai avem niciun meci de disputat la Mondiale, că trebuie să plecăm acasă, înapoi în cenușiul ăla de mijlocul anilor '90, m-am comportat ca un bărbat adevărat. Adică m-am dus și am tras până am smuls perdeaua din sufragerie. Mi s-a părut că așa e drept, că trebuie să distrug ceva pentru inima mea rănită.

Am adormit apoi, dar ceva din zațul acelei nopți nu a trecut nici până astăzi.

Întrebarea rămâne. Voi vă mai amintiți cum ați trăit noaptea de la România-Suedia 1994?

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (42)
melpomenus
melpomenus  •  27 Martie 2018, 22:22
Postat de mariuss72 pe 27 Martie 2018, 13:51

Ai spus-o foarte frumos, dar cred ca le incurci putin...ecran gigant in 94? :))

A fost proiectat meciul, ca la cinema. Asa erau ecranele gigant pe vremea aia :)

indolentu
indolentu  •  27 Martie 2018, 16:47
Postat de andrei.33 pe 27 Martie 2018, 16:33

Ti-am mai atras atentia sa te adresezi politicos, altfel dispari de aici, ai inteles?

cine a spus asta tu?:))))))))) ba da cine iesti tu ba mai ales in fata mea ca sa mi dai ordine?iote la americanu ce ba ti ai luat sait si nu stiu io?:))))))scriu pe saitu tau ba asta?ba americane poate ai treaba si te retin vezi ca te cauta nelu curca si cu nentu popa vecinii tai de scara sa vedeti meciu lu navratilova apropo de tenis vezi ca ie un articol unde halep ie comparata cu henin nu ai nimic de comentat?si n incheiere ca deja ma plictisesti cind ai timp si chef cauta pa iutub franta brazilia sfertu de la cm 86 si vezi cum au batut zico in timpu meciului adica timpu regulamentar de joc ca sa intelegi si socrates la loviturile de departajare penaltiurile si mai ales de la ce distanta fata de mingea pusa la punctu cu var au plecat si apoi mai comenteaza cum ie cu elan sau fara mare elan

andrei.33
andrei.33  •  27 Martie 2018, 16:33
Postat de indolentu pe 27 Martie 2018, 16:26

ba geniule neinteles aia au dat la 2 metri hat peste da ia vezi cit elan au avut asa si platini in 86 sau zico tot atunci la meciu franta brazilia sfert in mexic au ratat 11m zico chiar in timpu meciului da au batut cu elan nu de la 2 metri de minge sau socrates la fel la 2 3 metri de minge la loviturile de departajareia zi ba ainstainu sporturilor care are mai multe sanse sa rateze o lovitura de la 11 m un jucator care bate fara elan sau unul care vine cu elan?si ca sa ti incununi prostia ia statistic procentual cite au fost ratate cu elan si cite fara elan?

Ti-am mai atras atentia sa te adresezi politicos, altfel dispari de aici, ai inteles?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close