FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

FOTO Petrolul nu se regăseşte! Al doilea meci fără gol marcat în cantonament

Foto: Alex Nicodim +11   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 20:44

După ce a pierdut primul amical din cantonament, 0-1 cu Neftchi Baku, Petrolul a terminat la egalitate cu Guangzhou R&F, scor 0-0.

Ploieştenii au făcut un meci bun, în care au avut o posesie bună şi multe ocazii împotriva echipei antrenate de fostul tehnician al "lupilor", Cosmin Contra.

Cei mai periculoşi jucători de la Petrolul au fost N'Koyi şi Nepomuceno. În minutul 69, cei de la Guangzhou au marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Mircea Rednic a folosit următorii jucători:

Pecanha (Cobrea 61) – Alcenat (Peteleu), Geraldo, Ipsa (Beta 72), Satli – Nepomuceno (Chirita 75), Filip (Marinescu 72), De Lucas (Mustivar 61), Teixeira (Gallegos 61) – Astafei (Mares 72) – N’Koyi (Pastorini 57)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  27 Ianuarie 2015, 15:01

problema pt. gsp. in alt articol despre meci, spuneti ca in afara de victoras 'iacob' n'koy face numai figuratie si nu e bun de nimic. in art. de mai sus ca n'koy a fost cel mai periculos pe teren. deci cum o dam?!

ddd_64
ddd_64  •  27 Ianuarie 2015, 12:02

nu conteaza rezultatele in amicale....."echipa gazda" in aicale nu batea pe nimeni iar in campionat avea numai victorii. Important intr-o perioada de pregatire este nivelul acumularilor fizice mai ales ca este primul stagiu de pregatire. In al doilea stadiu se va pune accent pe pregatirea tactica si pe conturarea formulei de baza.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Ianuarie 2015, 00:44

le pastreaza pt. cupa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează