FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - JIANGSU SUNING 3-1

Pintili, după amicalul cu chinezii: "Doamne ajută să-l mai ia chinezii o dată pe Budescu. Poate fi înlocuit de oricine" :)

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 20:55

Mihai Pintili și-a lăudat coechipierii la finalul amicalului câștigat, scor 3-1, contra chinezilor de la Jiangsu Suning.

...despre meciul de astăzi: "Bine că vijelia s-a oprit după încălzire, ne-a dat elan pentru fotbal. Uşor, uşor, luăm fiecare meci în parte, până la Lazio mai e. Eu mă gândesc şi la grupele Champions League că le mai prind cu Steaua! Mă bucur de tot ce mi se întâmplă în fotbal".

...despre lot:"Budescu este un jucător ce dă încredere echipei, dar asta nu înseamnă că Steaua stă într-un singur jucător. Budi poate fi înlocuit de oricine. Mai sunt Cristi Tănase, Man, Teixeira, Alibec, nici nu ştiu câţi sunt care-l pot înlocui! Steaua nu stă în niciun jucător. Cristi Tănase e foarte bun, ne va ajuta mult, dacă evoluează bine mai prinde un supercontract afară".

...despre adversarii de astăzi: "Nu m-am întâlnit cu Capello personal, dar chinezii au echipă bună, cu fotbalişti de zeci de milioane, Ramires, Alex Teixeira, însă în apărare sunt "comisari" mulţi. Se mai greşeşte în pregătiri. Doamne-ajută să-l mai ia chinezii o dată pe Budescu pe 3-4 milioane de euro! Vorbeam cu el în teren pe chestia asta".

...despre echipa națională:"În Liga Naţiunilor am picat în cea mai grea grupă, dar trebuie să ne jucăm şansa. Noi ne concentrăm mai mult cu adversari puternici. Aşa e românul, când simte presiunea şi joacă având teamă, ies rezultate. Când e relaxat şi crede că-şi face adversarul din glezne, nu iese nimic. E normal ca selecţionerul să aibă încredere în forţele noastre, dacă nici el nu ar crede, cine s-o facă?!", a declarat Mihai Pintili la finalului amicalului cu Jiangsu Suning.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1026525637430745
Mario Birsan  •  29 Ianuarie 2018, 11:40

Sunteți niște reporteri de tot *** scrieți pentru lumea care mă fost acolo niște aberații.Eu am fost acolo la meci și nu este cea ce scrieți.Era normal sa piardă atâta timp cât ei au băgat în teren 5 jucători chinezi în proba.Așa ca nu mai scrieți aberații.Vă rog nu va mai faceți de *** cu cea ce scrieți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

683310131814455
Efimov Cristian  •  29 Ianuarie 2018, 10:23

Numai la bani va ganditi, cu inima pentru club numai vorbeste nici unul. Nici unul nu zice ca trebuie mai intai sa faca treaba buna aici, sa ne ajute ca castigam sa intram in grupe...Mai ales tu Pintilii, care ar trebui sa fii capitanul echipei si sufletul ei. Dar mai importanti sunt bani decat suferintile suporterilor.... Din pacate de asta numai cresc echipele romanesti.. Nimeni nu pune suflet cum se punea odata.

1633657550236593
Vasile Marin  •  29 Ianuarie 2018, 09:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează