FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Prima înfrîngere pentru dinamovişti în amicale! Proaspăt retrogradată în al doilea eşalon scoţian, Hearts s-a impus, 2-1

FOTO: Alex Nicodim +4   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 iulie 2014 20:00

Dinamo a suferit prima înfrîngere din această vară în partidele amicale. "Cîinii" au pierdut în faţa scoţienilor de la Hearts of Midlothian, scor 1-2.

Proaspăt retrogradată în a doua ligă din Scoţia, Hearts a deschis scorul în minutul 2 prin Nicholson. Bilinski a egalat peste doar 12 minute.

Nu a durat mult egalitatea pe tabelă. În minutul 22 Oliver a făcut 2-1.

Meciul a avut destule momente tensionate. În minutul 45, şase fani ai cîinilor au creat cîteva incidente. De asemenea, Rus a fost eliminat în a doua repriză.

Dacă în primele două au cîştigat lejer, scor 5-2 cu Cheadle Town şi Gap Connah's Quay, în meciul cu Stalybridge Celtic, formaţie care a fost la un pas de a retrograda în Liga a 6-a din Anglia, Dinamo s-a impus la limită, 2-1.

Dinamo va mai juca pe 8 iulie încă un amical, cel mai tare din această vară. Elevii lui Flavius Stoican se vor întîlni campioana Bulgariei, Ludogorets, formaţie care a zdrobit Steaua, 4-2.

DINAMO (prima repriză): T. Marc – L. Rus, Durimel, Ad. Popa II, Fai – Boubacar, Bărboianu, Elton, C. Matei, V. Lazăr – Bilinski
DINAMO (repriza a II-a): Samoilă – C. Grecu, Ioniţă, H. Crişan, Anghelină – I. Şerban, D. Rotariu, Gavrilă, Miranda,  Velici - Lemac

Scoţienii i-au ironizat pe dinamovişti

Hearts a fost susţinută la meciul cu Dinamo de aproximativ 50 de fani. Scoţienii i-au ironizat pe români cărora le-au cîntat: "Lăsaţi-ne portofelele în pace".

Bogdan Gavrilă i-a taxat imediat: "E lipsă de respect ce au făcut". Jucătorul a vorbit şi despre relaţia cu Flavius Stoican: "Mister ne învaţă numai de bine şi cînd ne ceartă. Aşa învăţăm. Sîntem pe drumul cel bun. Vom fi pregătiţi 100% pentru începerea campionatului.

DINAMO - HEARTS 1-2

min. 50: Rus a fost eliminat în minutul 50. Arbitrul nu a vrut să lase un alt jucătorul în locul lui. Se făcea că nu aude, deşi antrenorul scoţienilor era de acord cu acest lucru. 
min. 45:
T. Marc a scos de sub bară în ultimul minut al reprizei. Cei 6 fani ai lui Dinamo au dat drumul la artificii şi au aruncat petarde. Au fost la un pas de a-i lovi pe Rotariu, Samoilă şi antrenorul cu portarii, Vlad. Organizatorii vor să îi evacueze
min. 37:
Bilinski scapă singur cu portarul, dar ratează. Imediat apare Lazăr, care trage în bară din apropiere
min. 20:
Flavius Stoican e foarte nervos după greşelile făcute de jucătorii săi din ofensivă
min. 19:
Fai greşeşte, mingea ajunge la un adversar, şutează puternic, Marc respinge, dar scoţienii sînt pe fază şi trimit în poart după un şut plasat
min. 15:
Bilinski înscrie din centrarea lui Lazăr 
min. 2:
Nicholson deschide scorul

Echipa de start a lui Dinamo: T. Marc - L. Rus, Durimel, Ad. Popa II, Fai – Boubacar, Bărboianu, Elton - C. Matei,  Bilinski, V. Lazăr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
1745flo
1745flo  •  07 Iulie 2014, 23:52
Postat de unico_biancorossi pe 07 Iulie 2014, 23:47

daca puteam vedea meciul aveam niste repere de discutii. nevazandu-l, v-ati pierdut timpul.

macar scorul a fost strans, n-am luat 4-5 ca altii, am marcat si noi, etc!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iulie 2014, 23:47

daca puteam vedea meciul aveam niste repere de discutii. nevazandu-l, v-ati pierdut timpul.

real_madrid_cf
real_madrid_cf  •  07 Iulie 2014, 12:35
Postat de tbone pe 07 Iulie 2014, 08:13

deci dinamo si-a pus amicale cu echipa din liga a 8-a si a 10-a ca sa testeze echipa....sunt curios ce concluzii a tras Flavius dupa ce a batut echipele de copii si femei, eventual FC Paznicii Hotelului....cum a dat de o echipa de fotbal cu jucatori care stiu sa isi lege ghetele, hopa bataie :))) iar va mintiti singuri crezand ca faceti chachatu praf cu o echiap adunata de pe la retrogradate cu salarii de angajat la Mcdonalds :)) nici Steaua nu o fi facut transferuri mari, dar e echipa campioana si au plecat doar 2 jucatori cu adevarat, Pintili si Piovacarri, portar am adus, daca am aduce un atacant si un mijlocas gen Breeveld sau Anton luam titlul 100%

Arlauskis e un transfer bun raportat la loturile echipelor de mijlocul clasamentului ca Dinamo,Pandurii sau Botosani ,asta e un zero barat fata de singurii portari de valoare ai ligii 1 :Mario Felgueiras,Peterson Pecanha si Silviu Lung Jr ceilalti sunt niste circari in frunte cu blondul vostru care a exersat in cantonament aplecatul dupa mingile din propria poarta ! Apoi Steaua mai are 10 fotbalisti in momentul de fata si doar copii si expirati in loc,problemele voastre sunt mari de tot si ma tem ca desi campionatul nostru e zero in momentul de fata fiind la nivelul estoniei sau lituaniei nici asa nu luati titlul azi dar oricum in grupele UCL nu ajungeti sigur!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează