FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Prima victorie pentru ACS Poli în Turcia » Timișorenii au jucat un triunghiular în cantonament

Foto: acspoli.ro
Foto: acspoli.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 19:28

ACS Poli Timișoara a obținut azi primul succes în stagiul programat în zona Antalya.

După ce în urmă cu două zile bănățenii au suferit un eșec la scor în fața bulgarilor de la Botev Plovdiv, scor 1-4, elevii lui Florin Marin au trecut azi de austriecii de la LASK Linz, scor 2-0, într-un test cu durata de 45 de minute.

Tot azi, timișorenii au mai remizat cu maghiarii de la VSE Soproni, scor 1-1. Inițial, ACS Poli trebuia să întîlnească în joc amical doar formația de ligă secundă austriacă, dar programul de la Belek s-a modificat.

Astfel, elevii lui Florin Marin au intrat într-un triunghiular cu LASK și Sopron. În primul joc bănățenii au reușit să spargă gheața la Mediterană. Ambele reușite ale ”reprizei” cu Linzer ASK i-au aparținut spaniolului Fernando Llorente.

În cel cel de-al doilea amical al zilei, disputat tot pe durata a 45 de minute, ACS Poli a remizat cu modesta VSE Soproni (Ungaria 2), scor 1-1. Reușita timișorenilor i-a aparținut lui Melinte, care a egalat cu un șut de la distanță.

Florin Marin are în continuare probleme de lot, nici azi nu au evoluat Goga, Pedro Henrique sau Elek, jucători cu probleme medicale. Singura achiziție a iernii a rămas deocamdată olandezul Prince Rajcomar, atacant care a luat la țintă bara în duelul cu maghiarii.

Peste două zile ACS Poli va întîlni gruparea germană Carl Zeiss Jena (L4) iar conform programului inițial ar urma să dispute ultimul test în stagiul din Antalya pe 31 ianuarie împotriva georgienilor de la FC Chikhura Sachkere.

ACS Poli (cu LASK): Smaranda - Belu, Scutaru (cpt.), Cînu, D. Popescu – Llorente, Melinte - Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez – Zicu
Rezerve: Rusu, Bocșan, Fridrich, Sorescu, Doman, Rajcomar. Antrenor: Florin Marin

ACS Poli (cu Sopron): Smaranda – Belu (Sorescu), Scutaru (cpt.), Bocșan, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez (Fridrich) – Rajcomar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează