FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - RUCH

Prima victorie pentru Dinamo în cantonamentul din Cipru » Essombe a marcat singurul gol al meciului

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 09:54

Dinamo a obținut prima victorie din cantonamentul din Cipru, 1-0 cu Ruch Chorzow (Polonia), în ultimul amical din cantonament.

Singurul gol al partidei a fost marcat de atacantul Marcel Essombe, în minutul 26. Francezul a primit o pasă la 20 de metri de la Batin, a driblat doi adversari și a marcat cu un șut de la marginea careului, potrivit DigiSport.

DinamoRîmniceanu – Corbu, A. Marc, Puljici, Vl. Olteanu – Anton, Ekeng – P. Petre, Batin, V. Lazăr – Essombe
Au mai jucat: Muțiu, Tîrcoveanu, Gnohere, Hanca, Costache, Dudea, Georgescu

Acesta a fost al patrulea amical al lui Dinamo în acest cantonament, iar în precedentele trei a terminat la egalitate, de fiecare dată 1-1, cu Shijiazhuang, FC Ural şi Aris Limassol.

Echipa antrenată de Mircea Rednic va reveni în țară în cursul zilei de miercuri, 3 februarie, primul meci oficial al anului fiind programat cu FC Botoșani în fața propriilor suporteri, pe 14 februarie, la ora 19:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
zecs93
zecs93  •  02 Februarie 2016, 21:48
Postat de dincolodenori pe 02 Februarie 2016, 14:32

In magazinul lui Dinamo intra un suporter .- Vreau si eu un tricou . -Sigur ,raspunde vanzatoarea ,de care doriti ,jucator de camp ? portar? sau arbitru?........ Ei daca tot aveti arbitrii la ce va mai trebuie jucatori?

fugi dincolo de nori si nu mai cobori pe pamant ca un inger, esti lipsit de creier, daca Dinamo are nevoie de arbitrii de voi ce sa mai zicem care arbitrii v-au bagat ultimele 2 titluri in sacosa ?? Sau uiti de la mana pana la gura ??

zecs93
zecs93  •  02 Februarie 2016, 21:45

Prima victorieeee, am spart gheata cu egalurile alea, a marcat Essombescu, bine bah, dar totusi ne mai trebuie pe langa Kortzog ala venit inca o extrema dreapta, un fundas stanga si bineinteles inca un mijlocas central !!!

sumred
sumred  •  02 Februarie 2016, 20:07
Postat de sumred pe 02 Februarie 2016, 20:00

Lesinatii astia de la GSP nici macar un reporter nu au trimis la nici un meci al lui Dinamo. *** Vai de capu vostru de jurnalisti becalizati.

Ce moderati? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează