FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Primul gol pentru Țucudean la Viitorul! Liderul Ligii 1 s-a chinuit cu o formație de Liga a 3-a

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 13:59

Viitorul a disputat o partidă de verificare cu formația de Liga a III-a, Unirea Slobozia. Partida s-a desfășurat pe terenul nr. 3 din Complexul Academiei Hagi și s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Golurile liderului Ligii 1 au fost marcate de Iancu (7), Vlad Morar (44 - pen) și noul sosit, George Țucudean (88 - pen).

Pentru Unirea Slobozia au punctat Marc Khalil 15, Mihai Adăscăliței 38 și Robert Pâslaru 72.

FC Viitorul nu a putut conta în această partidă pe Romario Benzar (convocat la naționala României), dar nici pe Arpad Tordai, Alexandru Cicâldău, Dragoș Nedelcu, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă, Carlo Casap, Andrei Ciobanu și Florin Coman (toți convocați la lotul de tineret).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  25 Martie 2017, 17:15

Cu Torday si Cicaldau bateau la scur! Asta e viitorul lui Hagi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează