FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Rapid şi-a pus la lucru noile achiziţii » Giuleştenii au jucat un amical cu o formaţie de Liga a 4-a

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 10:38

După venirea în funcţia de patron al echipei a lui Valerii Moraru, Rapid a făcut şi primele transferuri, aducînd 9 jucători.
Dintre fotbaliştii veniţi, nu toţi au semnat cu giuleştenii, însă toţi au jucat în meciul amical de ieri, din Giuleşti, cîştigat de Rapid împotriva unei formaţii din Liga a 4-a, CSM Olteniţa, cu 6-0.

5 dintre cele 6 reuşite au fost marcate jucători noi. Fostul jucător al Stelei, Iulian Roşu, a înscris de 3 ori, reuşind primele goluri în tricoul alb-vişiniu.

Pătulea, Paulinho şi Selagea şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. Ultimul fiind şi cel care a marcat în poarta Stelei în Cupa Ligii, cînd Rapid a fost învinsă cu 2-1.

Lista cu jucătorii veniţi în această vară la Rapid
Bornescu, Nicola, Mera, Emil Dică, Paulinho, Iulian Roşu, Balint, Pătulea şi Cojocnean.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
magura
magura  •  31 Iulie 2014, 05:54
Postat de rossonero.bucharest pe 30 Iulie 2014, 09:59

pai asta ne intrebam si noi cum naiba fara niciunele promoveaza nu cumva e politica chioara asta hai sa bagam in A rapid ca e multi ceferisti in tara asta pakistan nu ca ar fi avut vreo serie moldova dificila dar mai bine joci 17 echipe decat sa aduci feroviarii in prima divizie ca e multi romi in tara sau ca e echipa cu traditie

Ca sa innebunesti daca mai pomenesti de RAPID!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))

magura
magura  •  31 Iulie 2014, 05:52
Postat de rossonero.bucharest pe 30 Iulie 2014, 09:49

daca nu va desfiintati ca sa scapam naiba de problema cu discriminarea rasiala. macar dati jos vulturul ala de pe stema o fi stema cfr aripi o fi stema bucurestiului vulturul dar la voi pare altceva fiind cam cenusiu nu imi spuneti ca e vulturul american cu cap alb si pene negre

Daca nu cunosti istoria RAPID-ului, de ce PLM vorbesti aiurea?? Vezi-ti de echipa ta si lasa RAPIDUL-ul ca nu-i de nasul tau!!!!!!!!!!!!!

cristinuzzu
cristinuzzu  •  31 Iulie 2014, 02:54
Postat de batranu.cismigiu pe 30 Iulie 2014, 10:59

Nici eu nu prea cred in varianta Ganea, dar daca nu va indeplini baremul de 17 puncte in 10 etape, o sa fie demis.

Este aproape o certitudine ca baremul acela nu va fi indeplinit. Aproape. Treaba e ca atunci cand esti limitat, in primul rand de situatia financiara si in al doilea rand, de legislatie, e greu sa omogenizezi o echipa in timp util. Adusul jucatorilor e una dintre probleme, cea mai importanta chestie e omogenizarea. In afara de buturi noi suferim pe toate fronturile. Nu din cauza lipsei de valoare individuala (cu toate ca...) ci din cauza lipsei de simbioza dintre zone. Stima

Vezi toate comentariile (26)
Comentează