FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Reacția neașteptată a unui stelist după 0-3 cu Ludogoreț: "Dă, Doamne, să picăm cu ei la vară! Îi spulberăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 11:17

Steaua a pierdut fără drept de apel cu Ludogoreț, scor 0-3 în amicalul jucat în Antalya.

Chiar și așa, fostul jucător al campioanei, Nana Falemi, e convins că într-un meci oficial, la vară, campioana Bulgariei nu ar avea nici o șansă.

"Dă, Doamne, să picăm cu Ludogoreț în play-off-ul pentru Champions League. O să-i spulberăm. De acum și pînă la vară Steaua va crește într-un ritm fantastic. Ludogoreț nu va face asta, pun pariu. Ei nu vor ține pasul cu Steaua.

1. Pregătirea dură, pe moment îți încarcă picioarele și nu ai reacție în teren, cine e mai proaspăt în ziua respectivă are șanse mari să cîștige.

2. A fost un amical, iar băieții știu că nu se pot monta foarte tare pentru aceste jocuri. E un fapt cert. Steaua o va spulbera pe Ludogoreț la vară, într-un meci oficial", a fost mesajul lui Falemi pe Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
steauaucl
steauaucl  •  01 Februarie 2016, 19:06
Postat de kilimanjaro pe 01 Februarie 2016, 17:09

Cat de penibile pot fi unele din *** ciobanului. Lingai patetici. Pai Ludogoret va spulbera si daca ar juca cu echipa de copii, mai beheitorilor a paguba :))

STEAUA bate pe rapid si pe dinamo si daca se leaga la ochi !!! doar cine nu se pricepe la fotbal nu isi da seama ca FALEMI ARE DREPTATE...nu poti sa dai note unei echipe dupa un amical.... ai vazut vreodata sa vina un observator care vrea sa cumpere un jucator sa il vada la un meci amical???? oare de ce??? de ce intotdeauna aleg sa vina la cel mai important meci pe care il are jucatorul ??? sunt chesti de gradinita dar daca nu te duce cerebelu...degeaba...

579388565544352
Turas Iliut  •  01 Februarie 2016, 18:46

ial după mine căci îl omor

kilimanjaro
kilimanjaro  •  01 Februarie 2016, 17:09

Cat de penibile pot fi unele din *** ciobanului. Lingai patetici. Pai Ludogoret va spulbera si daca ar juca cu echipa de copii, mai beheitorilor a paguba :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează