FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ZURICH 0-1

Reacțiile dinamoviștilor după eșecul cu Zurich » "Se simte că Lazăr a plecat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 21:16

Daniel Popa și May Mahlangu au vorbit după înfrângerea lui Dinamo cu Zurich, scor 0-1. Cei doi resimt plecările lui Vali Lazăr și Harlem Gnohere, dar și oboseala acumulată până acum. 

"A fost un meci foarte greu, o echipă foarte bună. Noi suntem puțin obosiți, suntem în plin cantonament. Se simte că Lazăr a plecat, Gnohere a fost un marcator, dar trebuie să mergem mai departe.

Nu ne gândim că o să ratăm play-off-ul, cred că o să terminăm pe podium, poate chiar pe primul loc. Cele mai mari șanse le avem în Cupa Ligii, dar luptăm pentru toate cele trei trofee", a declarat Daniel Popa pentru TV Dolce Sport.

"Primele patru partide au fost mai bune, am avut si rezultate bune, de data asta, nu am avut noroc, dar pana la urma sunt doar partide amicale si ne dorim sa ne ridicam mereu la nivelul adversarului.

În ceea ce privește returul de campionat, mă aștept să joc bine și să joc mult. Avem un grup bun, jucatori buni si vrem sa facem tot posibilul sa prindem play-off-ul", a declarat May pentru sursa citată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  25 Ianuarie 2017, 17:14
Postat de Francisc Kun pe 25 Ianuarie 2017, 08:38

BUNA ZIUA DE CE NU LATI TRANSFERAT PE BUNOZA SI PE ELHAMED NEPUTINCIOSILOR

Cu aia 2 si cu inca o extrema si un varf de valoare ne luptam la titlu, dar sti si tu ca pe Bunoza si mai ales Elhamed nu-i doreste domnu Andone ca cica nu au caractere si nu au venit cand i-a dorit el atunci la instalare !!!

zecs93
zecs93  •  25 Ianuarie 2017, 17:13
Postat de dinamo_fan pe 25 Ianuarie 2017, 14:42

Mai mereu cand am fost la stadion Lazar era printre cei mai injurati jucatori. Acum ca a plecat toata lumea ii plange de dor. Exista viata si dupa Lazar. Ar trebui sa vedem ce pot acesti jucatori tineri: Costache, Petre care ar putea si ei juca acolo. Asta daca nu aducem cine stie ce petarda gen Korzorg.

Va fi exact cum a fost cand a plecat la Chiajna, nu i se va simti lipsa, problema e ca avem un lot subtire si nu aducem nmk bun !!! Poate asa se vor promova tinerii sezonu asta, daca nu facem niciun transfer !!! Suntem vai de *** noastra cu conducerea asta de amatori !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2017, 14:42
Postat de Alexander UnAlexandru pe 24 Ianuarie 2017, 22:28

Am zis dar ma repet... Fara Vali Lazar Dinamo nu poate respira fotbal!! Vom arata cum nu se poate mai rau dupa pauza si asta din cauza faptului ca a plecat Lazar. Personal il consider unul din momentele dezastruase ale lui Dinamo aceasta plecare este egala cu intrarea in insolventa pt mine ..fotbalistic vorbind.Nu au vazut ochii mei un fotbalist atat de complet cu simt si inteligenta de la Stefan Grigorie incoace!

Mai mereu cand am fost la stadion Lazar era printre cei mai injurati jucatori. Acum ca a plecat toata lumea ii plange de dor. Exista viata si dupa Lazar. Ar trebui sa vedem ce pot acesti jucatori tineri: Costache, Petre care ar putea si ei juca acolo. Asta daca nu aducem cine stie ce petarda gen Korzorg.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează