FOTBAL  »  AMICALE  »  TRANSFERURI

Reghecampf nu se oprește! Mai vrea jucători: "Sînt sigur că pe el îl vor rezolva în zilele următoare"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 21:14

Laurențiu Reghecampf e mulțumit de jocul echipei din meciul amical cîștigat cu Ujpest, scor 2-0. Antrenorul Stelei a dezvăluit că transferurile nu se vor închide cu Andrei Ivan.

"Lucrurile merg din ce în ce mai bine. Jucătorii răspund excelent. Vor reveni toți jucătorii. Mai avem cîteva probleme: Chipciu, Filip, Bourceanu și alții. Dar vor reveni ușor, ușor. Ciprian va juca în ultimele 2-3 meciuri. Cu ceilalți vom vedea", a zis Reghecampf la Digi.

...despre transferuri: "Avem mai mulți jucători pe lista de transferuri. Vrem să avem un lot foarte valoros. Nu ne vom opri la Ivan. Mai vrem niște jucători".

...despre jucătorii de la națională: "Nu e vorba că noi nu am vrut să dăm jucători la națională. Noi am propus ceva, el n-a acceptat. Eu am ținut să sun fiecare antrenor în parte din Liga 1 și să-i explic.  

...despre Gebhart: "Țin legătura cu Timo Gebhart. Deocamdată se antrenează cu ei. Sînt sigur că în următoarele zile vom rezolva transferul".

Nicușor Stanciu a vorbit și el după meci: "Ce-a fost mai greu a trecut, în a doua parte a cantonamentului vom avea mai multe meciuri amicale. E adevărat că mister face antrenamente dure, dar acum e perioada mai lejeră. Sperăm să învingem în amicale pentru că asta ne dă moral", a zis Nicușor Stanciu la Digi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
cainelup
cainelup  •  27 Ianuarie 2016, 16:06

Pe stapanul ala al lor sa-l mai inteleaga berbecii : lui finu' nu-i cumpara nimic, ii zicea ca are lot suficient si sa se descurce cu aia, iar astuia cu voce de ratoi nu mai stie pe cine sa-i aduca. I-a dat-o *** De unde atata darnicie dintr-o data ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  27 Ianuarie 2016, 08:20
Postat de twist.of.fate pe 26 Ianuarie 2016, 22:45

Da. "Mai avem cîteva probleme: Chipciu, Filip, Bourceanu și alții." Mare antrenor si Reghe. O fi greu sa antrenezi o echipa care transfera ce e mai bun in campionatul asta? Era antrenor daca avea curajul sa ramana cu jucatorii pe care i-a avut si Radoi. Probabil ca daca nu o sa castige campionatul o sa se duca undeva prin Capul Verde sa mai antreneze.

Ai dreptate! Radoi este din categoria "marilor antrenori", precum Luis Enrique, Guardiola, Zidane etc, care obtin performante cu "ciurucuri" de jucatori, nu cu mari vedete precum Messi, Neymar, Suarez, Ronaldo, Iniesta, Bale etc, etc!!..-:)

vasglo
vasglo  •  27 Ianuarie 2016, 08:18

Ai dreptate! Radoi este din categoria "marilor antrenori", precum Luis Enrique, Guardiola, Zidane etc, care obtin performante cu "ciurucuri" de jucatori, nu cu mari vedete precum Messi, Neymar, Suarez, Ronaldo, Iniesta, Bale etc, etc!!..-:)

Vezi toate comentariile (41)
Comentează