FOTBAL  »  AMICALE  »  FARUL - STEAUA 1-2

Steliştii au trăit la intensitate maximă meciul de la Constanţa: "A fost foarte periculos"

Foto: Florin Pătrașcu (Telegraf - Constanța)
Foto: Florin Pătrașcu (Telegraf - Constanța)

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 17:43

Steaua a cîştigat meciul amical de la Constanţa împotriva Farului, scor 2-1 (goluri marcate de Ţucudean şi Stanciu, respectiv Enciu), însă Toşca, cel care a jucat pe postul de fundaş central astăzi, a declarat că a avut ceva emoţii în timpul partidei din cauza terenului.
"A trebuit să avem puţin grijă, pentru că terenul era foarte greu. A fost o mocirlă şi a fost foarte periculos. Joc unde este nevoie de bine. Sper să o fac cît mai bine şi ca fundaş central. Sînt posturi apropiate.

Vom pregăti foarte bine meciul cu Petrolul şi sper ca suporterii din toată ţara să fie alături de noi. Îmi doresc să vină cît mai mulţi şi îi aşteptăm cu drag. E decizia lor dacă vin alături de noi sau nu.

Consider că rezultatele şi performanţele noastre sînt cea mai mare motivaţie pentru a veni la stadion, nu trebuie să îi convingem personal", a spus Toşca la finalul meciului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
simptomulzero
simptomulzero  •  28 Martie 2015, 22:11
Postat de nebraska pe 28 Martie 2015, 17:54

:))))))))))))))))Periculos cu amatorii de la farul....se afunda in penibil adunatura asta no name.

daca nu stii sa tragi niste concluzii dupa ce citesti un articol, mai bine lasa-te de comentat...periculos a fost terenul, nu Farul. Se afunda in penibil adunatura asta de anti-stelisti...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Martie 2015, 19:59

Nu radeti. pentru fcsb meciul cu Farul a fost ca o finala de cupa europeana. Asta le e valoarea de...amatori manelisti :))))))))))))))))))))))))))))))

nykes
nykes  •  28 Martie 2015, 19:49

Sa vina stoican...macar ala avea o explicatie.....Partea buna pentru galca este ca Faru nu-si mai poate lua revansa ...se desfiinteaza.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează