FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA

Șumudică a făcut scandal la ultimul meci și a scos echipa de pe teren: "Nu vreau să particip la aceste mizerii"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 19:24

Marius Șumudică a retras echipa de pe teren în amicalul cu ucrainenii de la Zirka, după ce a rămas în 9 oameni. Scorul era 1-1.

Antrenorul Astrei a luat această decizie după ce ieri, în amicalul cu Pogon, ambele tabere i-au acuzat pe arbitri că au jucat la pariuri și n-au marcat din penalty-urile obținute.

"În meciul de ieri, arbitrul a ținut 52 de minute prima repriză. A ținut, a ținut, a ținut până a fost o fază la noi în careu și a dat penalty. A fost ceva mizerabil", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică a explicat și de ce a retras echipa de pe teren cu Zirka: "Astăzi am jucat cu o echipă din Ucraina și ne-a fost trimisă o brigadă din Rusia, vorbeau aceeași limbă. La două cartonașe galbene, puteam să facem schimbare. Ne puneau în gardă. A început meciul, am împărțit echipa în două, sâmbătă o să joc cu prima echipă.

Prima repriză, totul ok, a început balul. L-a dat pe Boubacar afară, dar tibia lui e praf. Jucau foarte tare, dar am tăcut din gură. Nu le-a dat niciun cartonaș. În repriza a doua, l-am băgat pe Buș înapoi, pe care îl schimbasem. Aveam 4 rezerve pentru jocul de azi. În două minute, a văzut roșu Balaure. Mi-am dat seama că nu are rost, să nu ne batem cu ei pe teren. Sunt interese și nu vreau să iau parte la așa ceva".

despre proiectul fotbal club sport bucurești

Marius Șumudică a comentat și subiectul legat de viitorul nume al echipei lui Gigi Becali, Fotbal Club Sport București:

 "Din vară e destul de greu să mai antrenez în Liga 1. E problema lor. Gigi Becali, printre foarte multe rele, a făcut foarte mult bine fotbalului românesc. Becali e un izvor din punct de vedere material pentru Liga 1. Nu mă tentează să antrenez echipa lui Becali, am alte tentații din vară".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
drdr3
drdr3  •  26 Ianuarie 2017, 20:37

Balaure ala a scuipat un adversar sub ochii arbitrului, era normal sa ia rosu. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează