FOTBAL  »  AMICALE  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Un fost stelist surprinde după victoria lui Juventus cu Fener: "Nu e nimic extraordinar să o bați"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 19:04

Juventus București a câștigat meciul amical cu Fenerbahce, scor 3-2, deși la turci au jucat fotbaliști uriași precum Van Persie și Valbuena.

Liviu Băjenaru (34 de ani), fostul jucător al Stelei și actualul fotbalist al lui Juventus, nu s-a arătat surprins de victoria echipei sale: "Nu au fost numai Van Persie, sunt mulți jucători cu nume, și Topal, și Valbuena, sunt jucători experimentați. Nu e nimic extraordinar că o bați pe Fener sau că pierzi cu alte echipe mai slab cotate".

Daniel Oprița, antrenorul formației din Colentina, s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale: 

"Noi ne gândeam să nu încasăm multe, ne gândeam să facem un joc bun, să nu dezamăgim, să lăsăm o impresie bună. Jocul s-a terminat în favoarea noastra și suntem bucuroși, chiar dacă Fener ne-a considerat o echipă mică, cum ne-au considerat și cei de la noi din țară. Sper să ne considere și echipele de la noi o echipă mică și să îi învingem.

Nu știu dacă poți să faci niste greșeli pe care le-a făcut Volkan să-ți calculezi să respingi o minge să intre în poartă, dar asta nu e problema noastră. Noi am venit să jucam, suntem mulțumiți de rezultat și am făcut cinste clubului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 10:48

Cota imensa la pariuri sportive. Cine a stiut si-a tras o suma frumusica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează