FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Veste bună pentru fanii Barcelonei » Unde poţi da ochii cu Messi sîmbătă după-amiaza ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 10:35

Fanii din România ai Barcelonei ar putea avea şansa să-şi întîlnească favoriţii într-unul dintre cele mai importante puncte turistice ale Bucureştiului. Messi şi colegii săi au cîteva ore libere sîmbătă după-amiaza, între orele 13.00 şi 16.30

Catalanii vor ateriza în România vineri, de la 20.45 şi vor fi cazaţi la hotelul Radisson. Fanii Barcei ar putea să-i întîlnească pe Messi şi celelalte vedete ale Barcelonei. Potrivit Adevărul, în orele libere pe care le au la dispoziţie, spaniolii vor fi duşi să viziteze Casa Poporului.

Dinamo - Barcelona se va disputa sîmbătă, de la 20:15, în direct la Digi Sport şi Realitatea TV şi liveTEXT pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
quittaro
quittaro  •  09 August 2012, 16:57

In loc sa ii duca la Muzeul Satului sa invete si ei ceva despre traditia romaneasca, ii duc la mizeria aia de casa poporului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează