FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR - DINAMO MOSCOVA

Victima favorită a românilor! După Dinamo, și CFR a învins Dinamo Moscova, scor 1-0

Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 21:15

CFR Cluj a câștigat amicalul disputat împotriva formației Dinamo Moscova, scor 1-0, grație golului marcat de Camora în minutul 32. 

Echipa de start a CFR-ului: Marc - Camora, Tînc, Larie, Peteleu - Veres, Juan Ruiz - Jakolis, Negruț, Nouvier - Guima

În următoarea partidă amicală, clujenii vor juca pe data de 8 iulie, împotriva ucrainenilor de la Zorya Luhansk.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  07 Iulie 2016, 08:30

Dinamo Moscova e in Liga 2 si e in reconstructie. Daca sa o bati in amicale,asta inseamna excelent,hai sa ne imbatam cu apa rece.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2016, 22:54
Postat de haideusicfr pe 06 Iulie 2016, 22:48

Camora,Larie,nu sunt la Dinamo? Bucuresti desigur!

Un nou rezultat excelent pentru echipa noastră, în al treilea amical al verii în cantonamentul din Slovenia. În a doua repriză, Cristian și Petrucci au fost și ei foarte aproape de a majora scorul. Per total, partida s-a disputat fără prea mari probleme la poarta noastră. Pe parcursul partidei au ieșit Larie, Tînc, Nouvier, Veres, Negruț, Ruiz, Camora și au intrat Horj, Mureșan, Păun, Petrucci, Cristian, Nascimento, Neagu Următorul meci este pe data de 8 iulie, în compania ucrainienilor de la Zorya Luhansk, de la 19:00. Hai CFR! Nici Cristian n-a plecat.Nici Petrucci! Culmea s-arecuperat Guim un atacant excelent!

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2016, 22:48

Camora,Larie,nu sunt la Dinamo? Bucuresti desigur!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează