FOTBAL  »  AMICALE  »  JUVENTUS

Victorie clară pentru Juventus în ultimul amical înaintea plecării în Turcia! Succes cu o nou promovată în Liga a 2-a

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 21:10

Juventus București a câștigat fără probleme amicalul cu Metaloglobus de pe teren propriu, scor 3-0. Este a doua victorie în doar câteva zile pentru trupa lui Daniel Oprița după cea cu Chindia, 2-0.

Golurile formației nou promovate în Liga 1 au fost înscrise de Neag, Măzărache și Ciprian Petre. Mâine, Juventus va pleca în turneul de pregătire din Turcia.

Acolo, formația din Capitală are programate 4 partide amicale, iar printre adversari se numără și Fenerbahce.

Formația turcă a invitat-o pe Juventus, iar acest joc ar putea avea loc chiar pe Şukru Saracoglu, arena de peste 50.000 de locuri pe care Fener își joacă meciurile de pe teren propriu.

Al Nasr Dubai și o formație din Iran sunt și ele pe lista adversarilor celor de la Juventus. Pe 2 iulie este programat ultimul amical, însă adversarul nu este încă stabilit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează