FOTBAL  »  AMICALE  »  PROBA VIDEO

VIDEO Amicalul de 5 stele dintre Franța și Spania, decis de proba video » Un gol anulat și altul validat, în baza tehnologiei video

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 09:26

Spania s-a impus cu 2-0 în meciul amical jucat pe Stade de France împotriva Franței, după ce arbitrul a luat două decizii cruciale bazate pe proba video.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

Antoine Griezmann  a deschis scorul pentru francezi, însă golul său a fost anulat pentru ofsaid, pe baza probei video. Centralul Felix Zwayer a fost anunțat de asistentul pentru proba video că golul atacantului francez trebuie anulat.

Pe de altă parte, golul al doilea al spaniolilor, înscris de Deulofeu, a fost validat după ce inițial arbitrul asistent ridicase fanionul pentru o poziție neregulamentară. În urma unor consultări cu asistentul , Zwayer a indicat centrul terenului.

Primul gol al Spaniei a fost marcat de David Silva în minutul 68, din penalty.

"Dacă este verificat și este corect, de ce să nu folosim tehnologia video? Schimbă puțin fotbalul așa cum în știm noi. A fost împotriva noastră astăzi, dar dacă trebuie să trecem prin aceste schimbări, va fi la fel pentru toată lumea. Fără tehnologia video, lucrurile ar fi fost diferite, dar aceasta este evoluția fotbalului Didier Deschamps, selecționerul Franței

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează