FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - OOSTENDE 0-2

VIDEO » FCSB, înfrângere în ultimul amical al verii, contra lui Oostende!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2017 17:13

FCSB a pierdut cu 0-2 ultimul amical al verii împotriva belgienilor de la KV Oostende, ocupanta locului al patrulea în play-off-ul belgian. 

Nicolae Dică a început ultimul amical din stagiul olandez, contra celor de la Oostende, locul 4 în Belgia în sezonul trecut, cu 90 la sută din echipa cu care va juca și în "oficiale". Singurele dileme sunt dacă fundaș dreapta va juca Enache sau Pleașcă, iar dacă pe stânga va intra Momcilovici ori Morais.

Vineri, aleșii au fost Enache și Morais. Cel puțin în privința primului, Dică n-a fost deloc inspirat! Fostul "astral" a greșit în mai multe rânduri, n-a reușit să-și deposedeze adversarii și a faultat prostește la faze care nu anunțau nimic periculos.

Totuși, fundașul care vrea să plece de la FCSB, însă nimeni nu-l dorește, s-a evidențiat. Dar în mod negativ! A sărit la bătaie cu un adversar care-i trăsese un cot în spate lui Larie. "Hey, hey! Ați venit aici să jucați fotbal sau vreți să ne batem?", strigau belgienii.

Pentru un fault mai puțin dur, Pintilii a fost trimis direct la vestiare, în minutul 33, iar vicecampioana României a jucat până la final în 10. Singura ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Budescu (45), lob spectaculos puțin peste poartă.

Dică l-a aruncat în luptă și pe Alibec, pentru 30 de minute, primele bifate după 56 de zile. Atacantul nu s-a evidențiat deloc, a încercat în două rânduri să spargă zidul creat de fundașii adverși, dar n-a reușit.

Din păcate, ca la celelalte amicale, a comis-o din nou apărarea. Prima dată în minutul 66: greșeli în lanț, inclusiv a lui Niță, de care belgienii au profitat și au deschis scorul: 0-1!

Cu două minute înainte de final, Ovidiu Popescu nu și-a ținut adversarul direct, care a pus "capul" din 6 metri și l-a învins din nou pe Niță: 0-2!

Dică înregistrează prima înfrângere ca antrenor al FCSB-ului și așteaptă cu destule temeri startul sezonului oficial.

Amicale FCSB

30 iunie: FCSB - Team Regio Arnhem 7-0
2 iulie: FCSB - FC Oleksandria 1-1
4 iulie: FCSB - Waasland-Beveren 3-0

FINAL » FCSB - Oostende 0-2
Au marcat: Cyriac '67, Lombaerts '88
*Pintilii a fost eliminat în minutul 35

Final de meci!

min.88: Oostende își dubleză avantajul cu câteva minute înainte de final!
min.79:
Dublă schimbare în trupa lui Dică: De Amorim și Grecu au intrat în locul lui Morais și Budescu.
min.71:
Pleașcă a intrat în locul lui Man.
min.67: Oostende deschide scorul!
Belgienii au marcat după o gafă mare făcută de Niță.
min.55: Alibec a revenit după pauză prelungită avută din cauza accidentării la inghinali!
Atacantul român i-a luat locul lui Gnohere.
min.51: Enache a ieșit accidentat, iar în locul său a intrat Momcilovici.

Start în partea secundă.

Pauză!

min.35: Pintilii a fost eliminat! Mijlocașul stelist a văzut cartonașul roșu direct pentru o intervenție extrem de dură la mijlocul terenului.
min.28: Ocazie pentru FCSB!
Enache șutează, dar balonul trece pe lângă poartă. 
min.25:
O primă ocazie importantă a celor de la Oostende, dar centrarea trimisă de pe partea stângă a fost reținută de Niță.
min.10: Emoții pentru roș-albaștri. Florin Tănase a rămas întins pe gazon după un duel petrecut în careul belgienilor și a avut nevoie de intervenția medicilor. Mijlocașul și-a revenit în cele din urmă.

Echipa de start a FCSB-ului:


Foto: Facebook

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (207)
134851460226751
Tara Ion  •  08 Iulie 2017, 12:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  08 Iulie 2017, 12:26

Dacă pe belgienii ăştia nu i-a putut bate, FCSB nu e decât de EL !

observator_federal
observator_federal  •  08 Iulie 2017, 09:45

Se pare ca FCSB a dominat meciul si FCSB ar fi terminat neinvinsa amicalele daca nu era eliminat "antrenorul din teren" Pintilii (lucru care nu s-ar fi intamplat si in campionat, unde Pintilii ia doar galben dupa care este schimbat.. ). Concluzia ar fi ca FCSB si-a imbunatatit jocul prin plusul de tehnicitate adus de astrali, deci se bate la campionat. Problemele din aparare (a gresit si Nita!) risca sa compromita parcursul european. Cert este doar faptul ca Gigi a avut un an financiar reusit... desi acum el regreta, poate, ca nu l-a vandut pe Alibec cu 10 meleoane. Ast(r)a este echipa FCSB la ora actuala.

Vezi toate comentariile (207)
Comentează
Close