FOTBAL  »  AMICALE  »  MECI AMICAL

VIDEO+FOTO Amicalul lui CS U Craiova, la un pas de a fi anulat din cauza suporterilor echipei adverse

Foto: Eduard Apostol +3   FOTO
Foto: Eduard Apostol

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 18:26

Spectacol la partida dintre CSU Craiova și formația din liga a treia germană Hallescher, scor 2-1. Show-ul a avut loc în teren, dar mai ales în tribune.

Corespondentul GSP în Antalya, Eduard Apostol, a transmis că partida a fost la un pas de a se anula din cauza fanilor formației germane. 

Cei 70 de suporteri prezenți la meci au aprins torțe pe tot parcursul partidei. La începutul jocului, toți cei 70 au înconjurat terenul și au aprins torțe, creînd un spectacol total.

În repriza secundă, meciul a fost întrerupt din cauza acelorași suporteri germani, care au aruncat cu torțele în teren. Paznicii turci au intervenit imediat și s-au luat la ceartă cu fanii echipei de pe locul 7 din liga a treia germană.

Golurile oltenilor au fost marcate de Mazarache, în minutul 26, care a primit o centrare perfectă de la Bancu de pe partea dreaptă. Opt minute mai tîrziu, CSU a majorat diferența după un autogol al fundașilor adverși. 

CSU a început meciul cu următorii jucători: Straton – Achim, Acka, Iliev, Vătăjelu, Madson, Zlatinski, Mateiu, Bancu, Ivan, Măzărache.

 

Atmosferă incendiară la amicalul lui CS U Craiova: http://bit.ly/1QdrptJ

Posted by Gazeta Sporturilor on 16 Ianuarie 2016

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fcu1948
fcu1948  •  16 Ianuarie 2016, 23:17
Postat de antalmihai pe 16 Ianuarie 2016, 22:04

Succes! Ne auzim in 2099 cind va face echipa brutaru,pina atunci dormi Craiova,dormi ... Dar oare mai traiesti,sau existi ,ca nu stie nimeni!!!???

Lasă că vă face rotărel echipă din închisoare. O să se numească CS Știința Penitenciarelor Craiova. Eventual o să scrie rotărel câteva lucrări științifice și o să aveți bani pentru plata salariilor jucătorilor. Nu ca acum când i-ați luat la goană pe baobab, puffy și ceilalți magnifici cărora nu mai puteați să le plătiți salariile.

antalmihai
antalmihai  •  16 Ianuarie 2016, 22:04
Postat de fcu1948 pe 16 Ianuarie 2016, 19:52

Păi asta a spus și el, dar tu te-ai pripit precum fata mare la măritiș. ***......

Succes! Ne auzim in 2099 cind va face echipa brutaru,pina atunci dormi Craiova,dormi ... Dar oare mai traiesti,sau existi ,ca nu stie nimeni!!!???

radu_mihai
radu_mihai  •  16 Ianuarie 2016, 20:44
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Ianuarie 2016, 19:57

suntem Stiinta cea adevarata si dusmanii mor de ciuda...lasati ne sa ne pregatim pentru play aut ...

dispari copile,nu stii ce e ala fotbal si ce inseamna sa iubesti o echipa,ai trecut la clonati ca il urai pe mititelu probabil(asta pentru ca ai un iq-u foarte mic) si nu stii ca mititelu nu inseamna craiova,craiova e o stare de spirit...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close