INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - INSULELE CAPULUI VERDE

VIDEO Naţionala Capului Verde, cu doi fotbalişti din Liga 1 printre titulari, a învins Portugalia » Trei români au fost implicaţi direct

Foto: bbc.com
Foto: bbc.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 13:19

Naţionala Portugaliei pare să nu existe fără Cristiano Ronaldo. Acest lucru s-a dovedit şi la ultima partidă amicală pe care elevii lui Fernando Santos au pierdut-o la Estoril cu scorul de 0-2 în faţa selecţionatei Insulelor Capului Verde.

Oaspeţii antrenaţi de un alt portughez, Rui Aguas, au jucat doi jucători din Liga 1 printre titulari, Varela, de la Steaua, şi Nuno Rocha, fotbalistul lui CS U Craiova.

Meciul a fost arbitrat de românul Ovidiu Haţegan, care l-a eliminat pe Andre Pinto, după o oră de joc pentru un fault urît. Golurile au fost marcate de Odair Fortes din pasa lui Nuno Rocha, în minutul 38, şi de Gege cu două minute înainte de finalul primei reprize. Haţegan a fost asistat de Octavian Şovre şi Mircea Grigoriu.

Portugalia n-a putut conta pe jucători foarte valoroşi ca Joao Moutinho, Cristiano Ronaldo sau Nani, în locul acestora încercîndu-se experimente cu fotbalişti tineri.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
hannibal.alienat.mintal
hannibal.alienat.mintal  •  01 Aprilie 2015, 13:32

Meciul a fost arbitrat de românul Ovidiu Haţegan, care l-a eliminat pe Andre Pinto.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează