FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BOTOȘANI

VIDEO Noii veniți Achim și Golofca, titulari împotriva lui Keșeru » Atacantul lui Ludogoreț a marcat primul gol al amicalului cu FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:58

Ludogorets a câștigat amicalul disputat astăzi contra celor de la FC Botoșani, scor 2-0, Claudiu Keșeru marcând primul gol al partidei.

FC Botoșani se află în Antalya, unde a susținut astăzi al doilea meci de pregătire, împotriva formației lui Moți și Keșeru, Ludogoreț.

Costel Enache a trimis în teren din primul minut 4 dintre jucătorii achiziționați în această iarnă, Achim, Axente, Golofca și Golubovic.

Golurile partidei au fost marcate de Keșeru, în minutul 11, și Natanel, intrat după pauză, în ultimul minut al timpului regulamentar.

Echipa de start a Botoșaniului: Cobrea - Dumitras, Plamada, Burca, Musat - Oaida, Achim - Axente, Chitosca, Golofca - Golubovic

Programul celor de la FC Botoșani:
Joi 18 ianuarie, ora 17.00: 
FC Botoșani – FC Tosno
Luni 22 ianuarie, ora 17.00: FC Botoșani – Arka Gdynia

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează