FOTBAL  »  AMICALE  »  ARSENAL

VIDEO Pariul lui Arsene Wenger începe să confirme! A dat patru goluri, iar Arsenal a spulberat-o pe Benfica!

Nici un gol nu marcase Sanogo de cînd a venit la Arsenal pînă la meciul de aseară, foto: Reuters
Nici un gol nu marcase Sanogo de cînd a venit la Arsenal pînă la meciul de aseară, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 11:55

Arsenal a strălucit aseară în amicalul cu Benfica de pe Emirates, meci în care s-au marcat nu mai puţin de şase goluri! Noul jucător al "tunarilor", Alexis Sanchez a fost doar rezervă, intrînd în minutul 71.

Arsenal şi-a impresionat suporterii aseară după ce a învins Benfica, cu 5-1, graţie golurilor marcate de Yaya Sanogo şi Joel Campbell. Atacantul francez adus de Arsene Wenger anul trecut a marcat de patru ori, iar bucuria sa de după goluri a făcut înconjurul internetului.

VEZI VIDEO CU GOLURILE

Nici un gol nu marcase Sanogo de cînd a venit la Arsenal pînă la meciul de aseară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gcc83
gcc83  •  04 August 2014, 09:00
Postat de rossonero.bucharest pe 03 August 2014, 11:53

in amicale ? ________ Asa e de 25 de ani steaua nu are rival in Romania, defapt nu a avut niciodata ____________________ pana data viitoare cand se va forma ROSSONERO BUCHAREST Echipa lui Hagi - Viitorul sa fuzioneze cu Sportul Studentesc=RO.S.S.ONE.RO in rosu si negru dungile orizontale ca la Flamengo 1859 ca in avatarul meu. Imnul echipei e instrumentalul de la "Gloryland 1994" al campionatului mondial cel mai bun pentru Romania RO ==S.S-Sportul Studentesc ====ONE- 1 capitala ======RO

eu am o intrebare: tu esti troll sau chiar exista oameni ca tine in lumea asta. Daca esti troll, recunosc ca esti unul bun, daca nu...e grav. Obigatoriu internare, nu e de gluma!

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  03 August 2014, 18:34

daca arsenal crede ca se bate la titlu cu giroud si sanogo......viseaza frumos

criticul1989
criticul1989  •  03 August 2014, 14:11

fan*

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close