FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

VIDEO Victorie pentru Viitorul în amicalul de astăzi, după ce la pauză campioana era condusă

FOTO: Facebook Viitorul
FOTO: Facebook Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 20:02

Viitorul a câștigat partida amicală cu formația azeră FK Zira, scor 2-1, echipă care ar putea ieși în calea Astrei în Europa League dacă va trece de FC Differdange.

Azerii au condus la pauză cu 1-0, după ce Orhan Aliev a marcat cu un șut bine plasat în minutul 5.

După pauză, campioana României și-a revenit și a egalat prin Alexandru Stoica (mijlocaș ofensiv - 19 ani), care în minutul 59 a trimis un șut spectaculos.

Victoria a venit în prelungiri, când Vlad Morar a finalizat de la marginea careului. Tot Morar a fost cel care a irosit un penalty obținut de Ciobanu în minutul 80.

Au evoluat pentru FC Viitorul: Rîmniceanu (46 Buzbuchi) - Rădoi (46 Boboc; 68 Grecu), Hodorogea (58 Nedelcu), M. Constantin (46 Boli), Vînă (46 Panait) - Roșu (46 Ciobanu), Mladen (46 Iacob), Herea (46 Lopez; 86 Boboc) - Purece (46 Stoica), Țucudean (46 Morar), Chițu (46 Cicâldău).

Viitorul va reveni mâine în România, urmând ca vineri să plece în Slovenia pentru un nou stagiu de pregătire.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
piet
piet  •  21 Iunie 2017, 11:56

dupa rasunatoarele transferuri facute de monarhul fotbalului romanesc si dupa fulminanta evolutie din campionat a echipei acestui mesia al fotbalului autohton a dat piept cu doua echipe de practicanti ai acestui sport si ce am vazut? REGELE E GOL ! e in fundul gol.O echipa cu un fotbal sarac,amarat,paduchios care are meritul de a fi sucursala fcsb si care a profitat din plin de compasiunea unora din competitoare si mai este inca in liga .

ortega
ortega  •  21 Iunie 2017, 07:31

Zira , Pira . Kaka , *** , Kuku ... Cu ăștia se pregătește *** pentru Ch, L. ... Și o mai și ia pe coajă , ceilalți desculți din primul meci au bătut *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează