FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

VIDEO Viitorul sună bine » Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru formaţia "Regelui"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 18:20

Ianis Hagi a marcat primul lui gol pentru prima echipă a Viitorului în partida amicală cu Chindia Tîrgovişte, 2-0.

Fiul lui Gheorghe Hagi a transformat cu piciorul drept un penalty obţinut de Florin Coman, 16 ani, un alt tînăr de perspectivă. Cealaltă reuşită a purtat semnătura lui Alex Mitriţă.

Ianis şi-a făcut debutul în Liga 1 în partida cu FC Botoşani din etapa a 17-a a Ligii 1, scor 2-1 în favoarea moldovenilor.

Vezi VIDEO cu golul marcat de Ianis Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
costeltudor
costeltudor  •  12 Decembrie 2014, 13:56

Trebuie urgent sa va apucati de ridicarea unei statui pt. "PRINTISOR ".

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 11:57
Postat de capitanul23 pe 11 Decembrie 2014, 21:31

Bai nes imtitilor ne lasati cu pu ta pansata asta care e fiul rejelui ? Asta si cu fiul lui Florentin Petre , doi aschi lopatici care niciodata nu vor ajunge la performantele tatilor . Pai Hagi la varsta lui fiisu rupea portile . Pai pe Ianis si Patrik daca ii pui la soare nicxi nu ai nevoie sa le faci radriografie dar datorita tatilor lor voi spargeti site-urile cu ei , dar de fapt ei fiind nimeni in fotbal . Vedeti ca si fiul lui Pele spargea tabloidele iar mai nou a sfarsit prin mititica , din mare fotbalist ce a fost !!!Dar de , ziariostii romani vor si totodata cred ca din astia ies la fel ca tatsu !!!

..)) sincer, iti dau dreptate. sunt cam sifilitici, acesti 2 asa zis sportivi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 11:56
Postat de vladp pe 11 Decembrie 2014, 23:03

Fair, ar fi fost sa vorbiti despre cel ce-a obtinut penalty-ul si despre Mitrita, autorul unui gol din actiune. Daca voi gasiti fabulos faptul ca micul Hagi a marcat din lovitura de la 11 metri, e problema noastra dar nu ne-o impartasiti si noua pentru ca ne insulta inteligenta. Cum ati ajuns la concluzia ca "viitorul arata bine?"

..))) o sa tot vezi elogii, cu duiumul, cat timp se face piticania aia ca joaca fotbal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează