FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3

3 lucruri care nu s-au văzut la TV la Derby de România! Cum i-a uimit Alibec pe steliști + situația opusă a fanilor celor două echipe: "Faceți totul pentru a deveni FCSB"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 09:45

Steaua a pierdut și returul cu Dinamo din Cupa Ligii, scor 1-3, iar problemele din jurul echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf sunt tot mai mari. 

Aseară, în tribunele Arenei Naționale au asistat în jur de 20.000 de oameni, însă sunt mari șanse ca de la următorul meci al Stelei, care va fi chiar în weekend cu ASA Târgu Mureș, fanii să refuze să mai vină la stadion. 

Iată câteva lucruri care nu s-au văzut la TV în Derby

1. Alibec și luat rolul de căpitan în serios 

Denis Alibec a fost de departe cel mai bun jucător din echipa lui Laurențiu Reghecampf.

Atacantul venit de la Astra s-a zbătut pe tot parcursul jocului, a și înscris din penalty. Era unul dintre puținii fotbaliști din echipa Stelei care chiar credeau într-o posibilă revenire a echipei sale. 

Își îndemna colegii să fie mai agresivi și a trăit la intensitate maximă fiecare fază. Mai mult, în repetate rânduri a discutat cu Laurențiu Reghecampf chiar în timpul jocului, le-a transmis colegilor ce vrea antrenorul. 

La finalul jocului a fost primul stelist care a făcut semne către coechipieri să vină să salute micuța galerie a Stelei. Lângă el a venit imediat și Florin Tănase, dar și restul colegilor. 

2. Abandonați și de suporteri

Înfrângerea cu Dinamo, dar și problemele din jurul echipei privind marca, i-a îndepărtat și pe suporterii de la tribună. Aceștia au venit în număr destul de mare la meciurile importante, însă rezultatul de ieri i-ar putea alunga de la stadion. 

Unul dintre ei a reacționat nervos după golul de 3-1 al lui Dinamo, și-a aruncat eșarfa pe teren spre tribuna a 2-a și a strigat către jucători și oficiali:

"Vă bateți joc de noi, de cei care mai venim la stadion. Faceți tot posibilul să ajungeți FCSB. Nu mai aveți nimic din adevărata Steaua. Luați eșarfa și uitați-vă la ea. Acolo e istoria Stelei", a zis acesta care a plecat imediat de pe stadion. 

3. Lecție predată în tribună 

Deși echipa nu traversează un moment foarte bun, în ciuda celor trei victorii consecutive, dinamoviștii au dat aseară încă o lecție de unitate. 

N-au mai fost în cupele europene de ani buni, nici măcar n-au mai câștigat trofee, însă suporterii dinamoviști au venit în numă mare la Arena Națională și au cântat pe tot parcursul jocului. 

Jucătorii lui Cosmin Contra datorează o bună parte din succese și fanilor de la Peluza Cătălin Hîldan, care au știut să vină alături de echipă și să-i încurajeze pe jucători, chiar dacă în urmă cu două săptămâni play-off-ul părea departe, iar calificarea în finala Cupei Ligii nu mai era atât de sigură. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
geo.b.
geo.b.  •  02 Martie 2017, 17:09

"Jucătorii lui Cosmin Contra datorează o bună parte din succese și fanilor de la Peluza Cătălin Hîldan, care au știut să vină alături de echipă și să-i încurajeze pe jucători, chiar dacă în urmă cu două săptămâni play-off-ul părea departe, iar calificarea în finala Cupei Ligii nu mai era atât de sigură. " ADEVARATELE CARACTERE,SE VAD LA GREU.Tot asa si cu suporterii.ADEVARATII SUPORTERI,tot la greu trebuie sa se vada.Poate chiar mai mult,atunci.Cei care critica atunci când esti jos,nu se pot numi suporteri,ei sunt doar imitatii.

foresta1
foresta1  •  02 Martie 2017, 11:37
Postat de sange_alb.rosu pe 02 Martie 2017, 11:25

Mare jucator Alifrec, ce sa zic! Daca alegea Penedo celalalt colt, ar fi ratat penalty-ul, si atunci altfel ar fi sunat articolul asta.

daca sarea in cealalta parte poate dadea cu capul in bara si o scotea cu degetul mic de la piciorul stang in timp ce firul 372 de par isi schimba pozitia in urma loviturii

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  02 Martie 2017, 11:25

Mare jucator Alifrec, ce sa zic! Daca alegea Penedo celalalt colt, ar fi ratat penalty-ul, si atunci altfel ar fi sunat articolul asta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează