FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO 2-5 (DUPĂ PRELUNGIRI)

Alibec a șters pe jos cu suporterii Astrei: "Nu-mi vine să mai joc la Giurgiu. Dacă nu eram noi, nu știa nimeni de orașul ăsta"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 23:26

Denis Alibec a marcat un gol în înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei Ligii împotriva lui Dinamo (2-5 după prelungiri), însă viitorul jucător al Stelei a fost înjurat tot meciul de propriii suporteri.

"M-au înjurat de la începutul meciului! Asta e mulțumirea lor pentru ce am făcut la echipa asta, pentru ce echipe am adus în orașul ăsta despre care nici nu auziseră până acum. Dacă nu era Astra Giurgiu nu mai auzea nimeni de orașul ăsta.

Eu am plecat la Steaua pentru a nu se desființa Astra, pentru a se achita contractele băieților. Nici nu-mi vine să mai joc la Giurgiu, dar asta e, îmi duc contractul până la final", a declarat Alibec la TV Dolce Sport.

Denis Alibec urmează să îmbrace tricoul Stelei începând cu 1 ianuarie, după ce Gigi Becali a achitat 2 milioane de euro Astrei.

Semifinalele Cupei Ligii: Dinamo - Steaua / ASA Târgu Mureș - ACS Poli Timișoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
parioli26
parioli26  •  18 Noiembrie 2016, 12:10

Mare vedeta... vai de mama lui. Presa l a umflat ( la figurat ca de restul se ocupa el). Cata teapa și a luat ciobanul...

bazileon
bazileon  •  18 Noiembrie 2016, 09:58

pacat de calitatile lui ca-i plin de ifose si tafne. O viitoare fosta mare speranta.

ottobraun
ottobraun  •  18 Noiembrie 2016, 09:55

nu face nimic halibec la clona din pipera , va fuma mai mult va bea si mai mult, cluburile ,bukaresti , pitzipoance la greu ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close