FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA 4-1

Antrenorul vehiculat să-i ia locul lui Reghecampf pe banca Stelei răspunde zvonurilor: "Steaua e dezorientată"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 23:36

Edi Iordănescu a asistat din tribune la meciul dintre Dinamo şi Steaua (4-1), din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii şi a vorbit la final despre posibilitatea de a prelua gruparea roş-albastră.

Fostul antrenor al "pandurilor" susţine că nu este nicio şansă ca el să ajungă pe banca Stelei.

" Steaua apare destul de dezorientată, ca să nu spun şi debusolată. Nu se pune problema să vin la Steaua, Steaua are jucători de valoare şi sunt sigur că vor găsi soluţiile necesare să schimbe această situaţie", a spus Edi Iordănescu după meci.

Rezultatele slabe din ultima perioadă i-au făcut pe stelişti să piardă fotoliul de lider în Liga 1 în favoarea Viitorului şi să rateze calificarea în primăvara europeană.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  23 Decembrie 2016, 09:47

Fotbal Club Sportiv Becali - nu ma intereseaza. Daca insul Becali considera ca poate ajunge la inima suporterilor, ponegrind 'garda veche', sustinand un staf tehnic in declin, in timp ce echipei ii sunt administrate infrangeri dupa infrangeri, se inseala. Ca isi va reveni vreodata, asta-i alta poveste.

ottobraun
ottobraun  •  23 Decembrie 2016, 07:51

Beizadeaua lu cascheta FAC antrenor LA apelu de seara

ortega
ortega  •  23 Decembrie 2016, 02:43

"Steaua e dezorientată" ... Domnu Iedi , așa te-a învățat cabotinul de tac-tu să zici la *** ? Dezorientare ? Păi jaful ăsta de *** e ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează