FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DECIZIE

Anunț șoc făcut de LPF! S-a renunțat la Cupa Ligii

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 13:35

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a anunțat azi că s-a votat renunțarea la Cupa Ligii. 

"Pentru a elibera programul, așa cum vrea Răzvan Burleanu, Cupa Ligii nu va mai exista începând cu sezonul 2017-2018.  S-a votat în unanimitate. LPF nu mai va mai organiza Cupa Ligii. Îmi pare rău.

Domnul Burleanu a spus că Liga încurcă calendarul prin Cupa Ligii. S-a decis prin unanimitate de voturi ca această competiție să nu mai existe. Cu alte cuvinte, domnul Răzvan Burleanu a reușit să obțină ceea ce și-a dorit. Înlăturarea unui concurent. Cupa României era într-o concurență cu Cupa Ligii pentru că Cupa Ligii avea premii mai mari

Competiția nu mai avea o miză sportivă. FRF nu a dorit o finală a finalelor, între câștigătoarea Cupei Ligii și a Cupei României, care să ducă o echipă în cupele europene", a spus Justin Ștefan într-o conferință de presă.

Cupa Ligii a avut până acum trei ediții, două fiind câștigate de FCSB și una de Dinamo. Câștigătoarea din acest sezon, Dinamo, primește 400.000 de euro.

 

Este o decizie bună renunțarea la Cupa Ligii?

DA
NU

Save

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (76)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Mai 2017, 16:11

sa se desfiinteze si cupa Romaniei..daca nu o poate castiga steaua competitia pur si simplu nu-si are rostul ca nu se mai intorc comisioanele de la palat.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  28 Mai 2017, 20:02

Daca am avea un campionat pe sistem clasic cu 16 echipe si 4 la retrogradare directa, deci 30 de etape, cupa ligii ar complecta cu 4 etape foarte bine programul competitional. In plus un baraj cu castigatoarea Cupei Romaniei ar putea fi interesant si ar putea oferi o finalista deplin legitima in Supercupa Romaniei impotriva campioanei Romaniei.

andrei.f
andrei.f  •  28 Mai 2017, 12:50

Dinamo va vedea cei 400.000 euroi, cam pe la paştele cailor !

Vezi toate comentariile (76)
Comentează