FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CFR CLUJ - ASA TÂRGU MUREŞ

ASA Târgu Mureş ameninţă cu memoriu: "Miriuţă a înjurat ca la uşa cortului, nu înţeleg de unde atâta adversitate"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 23:21

Oficialii de la ASA Târgu Mureş vor să facă memoriu la Comisia de Disciplină pentru suspendarea lui antrenorului clujenilor, Vasile Miriuţă şi a fotbalistului de la CFR, Cristi Bud, după incidentele din sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Foşti colegi în Republica Moldova, la Milsami Orhei, Romeo Surdu şi Cristi Bud s-au reîntâlnit aseară ca adversari după ce s-au certat în perioada Milsami. Bud l-a acuzat pe Romică că l-ar fi "săpat" la conducere.

Atacantul CFR-ului nu a rămas dator şi, la un schimb de replici, l-a scuipat pe Surdu, dar centralul" Iulian Călin nu a văzut faza din prelungirile celor 90 de minute şi, implicit, n-a sancţionat-o.

Daniel Stanciu ameninţă că târgmureşenii vor face memoriu la Comisia de Disciplină.

"L-am rugat pe Miriuţă să nu ne mai înjure jucătorii, poate se aştepta la o victorie facilă în faţa celor de la Târgu Mureş, poate se aştepta sa ne dăm la o parte. A înjurat ca la uşa cortului.

E mai grav că arbitrul de rezervă nu a intervenit, deşi i-am atras atenţia. În raport nu s-a notat nimic. Nu poţi să-l înjuri pe Ianis Zicu de mamă, pe Gabriel Matei pentru că a căzut fiind lovit de un adversar. N-am cerut eliminare, am cerut doar fault, fără să înjurăm, fără să atacăm adversarii.

Cu tot respectul pentru cei de CFR Cluj, nu înţeleg de unde atâta adversitate, probabil domnul Miriuţă este supărat pentru modul în care a plecat de la ASA. Am păţit acelaşi lucru la Botoşani cu preparatorul fizic, jucători înjuraţi şi ameninţaţi pe tunel, a afirmat Stanciu, director al departamentului sport de la ASA.

ASA Târgu Mureș s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins în deplasare pe CFR Cluj, scor 1-1 (5-4 după loviturile de departajare). Târgmureșenii vor juca mai departe cu ACS Poli Timișoara.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2016, 20:33
Postat de haideusicfr pe 09 Septembrie 2016, 08:41

Am vazut civilizatia regateneasca.Astia se scuipa ,injura, voi omorati ...suporteri de-i lui Dinamo.

da, la un meci U Cluj - Cefureu i-ati dat voi in cap cu o bucata de bordura jandarmului ala, nu ? Apropos, stii ca ala e in continuare leguma, nu? Poftim cultura si civilizatie.....

ray51
ray51  •  09 Septembrie 2016, 10:23

Marea semifinala dintre TOP echipele ACS si ASA ! Ce 'spanac' de competitie...

1636051316609667
Tatar Domnica  •  09 Septembrie 2016, 08:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close